Van rechts naar links: Ferry van Kommer van Bouw van Kommer, Vera Luijendijk interim directeur-bestuurder WSN,
Maurits van de Geest, directeur Koelewijn bouw, Rudi Hol projectontwikkelaar Vastgoed WSN.
Van rechts naar links: Ferry van Kommer van Bouw van Kommer, Vera Luijendijk interim directeur-bestuurder WSN, Maurits van de Geest, directeur Koelewijn bouw, Rudi Hol projectontwikkelaar Vastgoed WSN. WSN

29 nieuwe sociale huurwoningen in Nijkerkerveen

28 juni 2022 om 16:00 Nieuwbouw

NIJKERKERVEEN In Nijkerkerveen worden 29 nieuwe sociale huurwoningen gerealiseerd. De bouw start in oktober en aannemer Koelewijn levert de woningen naar verwachting op in december 2023. 

Vorige week tekenden Vera Luijendijk (interim directeur-bestuurder WSN), Maurits van de Geest (directeur Koelewijn bouw uit Bunschoten) en Ferry van Kommer (directeur van Bouw van Kommer uit Nijkerkerveen) de overeenkomst voor het project De Goede Woning. 

LEVENSLOOPWONINGEN De behoefte aan levensloopwoningen in de gemeente Nijkerk neemt toe. De trend bij veel nieuwbouwprojecten, die worden ontwikkeld door diverse ontwikkelaars, is dat we vooral (kleine) appartementen aangeboden krijgen. Vera Luijendijk: ,,In dit geval zijn we blij dat we op dit stukje eigen grond levensloopwoningen gaan bouwen. Dat sluit perfect aan op de toenemende vraag. WSN vindt het belangrijk om woningtypes te bouwen waar behoefte aan is om zo ook doorstroming te realiseren.”

Rudi Hol, projectontwikkelaar WSN: ,,Alle woningen zijn extra goed geïsoleerd en hebben een individuele warmtepomp waarmee bewoners hun woning kunnen verwarmen en koelen. We plaatsen ook zonnepanelen die energie leveren. Zo bieden we de nieuwe bewoners een comfortabel en prettig thuis.”

GROND Na de fusie met De Goede Woning in 2018 kreeg WSN ook grond mee aan de Jacob de Boerweg. Deze grond is in het verleden door De Goede Woning (DGW) aangekocht met als doel een nieuwbouwproject te ontwikkelen. Voor deze fusie had DGW een overeenkomst gesloten met Bouw van Kommer voor het ontwikkelen van een woningbouwplan. Dat is de reden waarom dit nieuwbouwproject de naam De Goede Woning heeft. Als eerbetoon heeft de gemeente Nijkerk de straat De Goede Woning genoemd.

advertentie
advertentie