Afbeelding
Stad Nijkerk

Deel jouw nieuws op stadnijkerk.nl en maak kans op een plekje in de papieren krant

4 april 2024 om 09:26 Maatschappelijk

NIJKERK Heeft je vereniging één of meer jubilarissen in het zonnetje gezet? Wil je een wedstrijdverslag delen? Of hebben er wijzigingen in de bezetting van jullie bestuur plaatsgevonden? Is een jeugdteam kampioen geworden of heeft die jeugdige tennisser zijn eerste wedstrijd gewonnen? Zoekt jouw clubje nieuwe leden en organiseer je daarom een open dag of meespeelmiddag? Heeft een familielid een wel erg bijzondere hobby? Deel je nieuws op de website van de Stad Nijkerk en maak kans op een plekje in onze papieren editie.

Uw lokale redactie hoort graag wat er allemaal speelt in de gemeente Nijkerk en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken! Heb je een leuke nieuwstip? Of vind je het tijd dat een bepaald (politiek) thema aan de kaak wordt gesteld? Voor overleg met de redactie over publiciteit rond een bijzondere gebeurtenis of ontwikkeling in de gemeente, nieuwstips of uitnodigingen zijn we bereikbaar via stad.nijkerk@bdu.nl.

TIPS

Helaas kan de redactie niet altijd alles een plekje in de papieren editie geven. Een lezersbijdrage via Deel je nieuws moet in ieder geval lokale relevantie hebben én niet commercieel van aard zijn. Meer voorwaarden en spelregels zijn hier te vinden. Een belangrijke tip is in ieder geval om altijd een bijpassende, echte, liggende foto toe te voegen indien mogelijk. Want posters, afbeeldingen of flyers drukt de Stad Nijkerk nooit af op haar redactionele pagina’s.

Ook mogen inzendingen niet opiniërend zijn. Daarvoor bestaat de mogelijkheid om een ingezonden brief te mailen aan stad.nijkerk@bdu.nl. Uw redactie weegt deze inzendingen op inhoud en relevantie en houdt zich het recht voor deze in te korten of niet te plaatsen. Tot slot plaatsen we geen ingezonden brieven anoniem.

ONLINE AGENDA

Vergeet ook niet om lokale evenementen toe te voegen aan onze online agenda. Ook daarmee maken inzenders kans op maximale publiciteit via onze fysieke én digitale kanalen.

Blijf je graag op de hoogte van het meest relevante lokale nieuws dichtbij huis? Volg de Stad Nijkerk dan ook via FacebookInstagram of meld je aan voor ons Whatsapp-kanaal (klik op de link of scan de QR-cdoe hieronder). Via Whatsapp ontvang je regelmatig op je telefoon de meest opvallende of belangwekkende gebeurtenissen in en rondom de gemeente Nijkerk. 


Scan deze code met een mobiele telefoon (of klik op de afbeelding) om de Stad Nijkerk ook via Whatsapp te volgen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie