Afbeelding
Stad Nijkerk

Doe mee met de zomerfotowedstrijd van Stad Nijkerk & maak kans op een mobiele airco

26 juni 2023 om 14:14 Achtergrond

NIJKERK Maak jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van de Stad Nijkerk en maak kans op een mooie prijs, namelijk een mobiele airco van Eurom ter waarde van 279 euro. Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Albert Heijn Nijkerk. 

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto’s te maken. Welke foto stuur jij in voor de zomerfotowedstrijd van de Stad Nijkerk?

De ingezonden foto’s zijn te bewonderen in een fotogalerij op www.stadnijkerk.nl. Een selectie krijgt tevens een plekje in de papieren krant. Aan het eind van de zomervakantie kiest redactie de mooiste foto.

DEELNEMEN

Een zomerfoto inzenden kan via stad.nijkerk@bdu.nl, onder vermelding van ‘zomerfotowedstrijd’. Vertel in drie of vier zinnen waar en wanneer de foto is genomen, waarom de foto voor jou zo bijzonder is en wie de fotograaf is geweest.

SPELREGELS

Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Foto’s mogen alleen worden ingezonden met toestemming van de fotograaf! (Deze kunnen een keer vaker worden gepubliceerd in onze krant of op onze website).
• Foto’s moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) en scherp worden aangeleverd (bestandsformaat: .jpg of .png).
• Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
• Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijs.
• Foto’s moeten deze zomer zijn gemaakt.
• Maximaal twee inzendingen per persoon.
• Inzenden is mogelijk tot woensdag 30 augustus 12.00 uur via stad.nijkerk@bdu.nl.

FOTOTIPS

Je hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto’s met mensen of dieren erop het beter doen dan alleen een ‘landschapslaatje’. Een lokaal gemaakte foto heeft een lichte voorkeur op foto’s van elders, maar dit is geen vereiste. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Bekijk hier alle inzendingen van vorig jaar. Linda Hop won de Zomerfotowedstrijd in 2022 met een erg karakteristiek Nederlands plaatje van haar kleindochter:


‘Rosa is koetjes aan het kijken bij ons in de Arkemheense polder. De kalfjes en Rosa zijn beide nieuwsgierig naar elkaar. De foto is op 5 juli gemaakt op Nekkeveld. De foto is voor ons bijzonder, omdat het onze kleindochter is.’ Foto: Linda Hop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie