Arslan Gümüs is één van de jonge spelers die indruk maken in het begin van het seizoen Robert Kreuning

Weer nederlaag in slotminuut voor sc Hoevelaken

2 oktober 2021 om 20:55 Voetbal

HOEVELAKEN Het zit sc Hoevelaken nog niet mee in de competitie. Voor de tweede keer in evenzoveel duels ging de ploeg van trainer Harry Oussoren in de laatste minuut onderuit. Dit maal scoorde Otterlo vanaf de strafschopstip de beslissende 1-2.

Het was een strijd die veel door de lucht werd gevoerd in de eerste helft op sportpark Kleinhoven. Hoevelaken deed dit het beste en was de betere ploeg qua mogelijkheden. Joeri van den Hoeven was echter de enige die het doel wist te treffen en zo ging de thuisploeg terecht met een 1-0 voorsprong de rust in.

Na de pauze werd het spel van Hoevelaken rustiger en werd er meer verzorgd gespeeld. Waar het wachten was op een tweede treffer, kwam Otterlo ineens op 1-1 via Arnout Lagerweij. Even was Hoevelaken van slag, maar al snel werd de druk opgevoerd op de defensie van Otterlo. Kansen voldoende, maar geen treffer tot de allerlaatste minuut. Helaas in het gebied rond doelman Gijs Leebeek, waar Pascal de Jong een overtreding zou hebben gemaakt. De aanvoerder ontving daarbij zijn tweede gele kaart en zag van achter de hekken dat Dennis van de Bunt Otterlo op 1-2 zette.

Daarna was er onvoldoende tijd om het recht te zetten voor Hoevelaken, zodat de ploeg de competitie is gestart met twee nederlagen. Het vertoonde spel én de jonge talentvolle selectie gaan echter nog voldoende punten opleveren.