Wedstrijdbespreking in de buitenlucht en geen supporters
Wedstrijdbespreking in de buitenlucht en geen supporters sc Hoevelaken

Eerste puntverlies sc Hoevelaken

3 oktober 2020 om 20:28 Voetbal

HOEVELAKEN Het was duidelijk een wedstrijd  met meerdere gezichten zaterdag op sportpark Kleinhoven. Een matige eerste helft van Hoevelaken werd gevolgd door een goede tweede helft. Het bleek niet genoeg voor de derde overwinning, want het werd uiteindelijk 3-3 tegen Zwart Wit’63.

De gasten uit Harderwijk namen het initiatief en daar kon Hoevelaken vrijwel niets tegenover zetten. Martin Smits bleek daarbij een doeltreffende spits en zorgde met twee treffers voor een 0-2 ruststand. Een stand waar Hoevelaken, gezien het spelbeeld en de kansen, eigenlijk nog tevreden over kon zijn. Niet over het spel, dat moest duidelijk beter.

Die opgave bleken de roodwitten in de tweede helft beter te begrijpen. De thuisploeg beet nadrikkelijk van zich af en halverwege het tweede bedrijf warend e verhoudingen omgedraaid. Coen Bos, Arslan Gümüs en Joost van den Heuvel scoorden en met de 3-2 leek Hoevelaken op weg naar de winst. Hoevelaken profiteerde optimaal van de kansen die ze kregen.  Sabir Aheddouch zorgde echter voor de 3-3 en daarna waren er aan beide kanten nog mogelijkheden om de winst te pakken.

De stand veranderde echter niet meer en dus deelden Hoevelaken en Zwart Wit’63 de punten, iets waar vooral Hoevelaken tevreden over kon zijn. Jammer dat er geen supporters langs de lijnen aanwezig mochten zijn, want het was zeker een vermakelijk duel.