Afbeelding
sc Hoevelaken

sc Hoevelaken door in de bekercompetitie

18 september 2021 om 20:45 Voetbal

HOEVELAKEN sc Hoevelaken heeft de laatste weken laten zien dat zij klaar zijn om het seizoen in de derde klasse te beginnen. Na een goede voorbereiding werd een foutloze bekercompetitie gespeelde. De 1-4 bij FC Lienden van zaterdag betekende drie winstpartijen en dus plaatsing voor de volgende bekerronde.

Dat Hoevelaken grote kans maakte op de volgende bekerronde leek vooraf al duidelijk. Zelf had de ploeg al tweemaal afgetekend gewonnen en Fc Lienden had nog geen enkel punt. Ondanks een veldoverwicht ging het aanvankelijk nog niet zo eenvoudig. In het eerste bedrijf bleef de 1-1 stand lang staan (treffer Coen Bos), maar in de laatste tien minuten voor rust stelden Joost van den Heuvel en Roan van de Pol orde op zaken: 1-3.

Van spanning was er na de thee geen sprake meer en Hoevelaken controleerde het duel eenvoudig. Er werd nog eenmaal gescoord voor de 1-4 eindstand en dat betektn poulewinst voor sc Hoevelaken. Op naar de volgende bekerronde, maar vooral klaar voor de competitie. Voor Hoevelaken begint dat zaterdag met een uitduel tegen Zwart Wit’63 in Harderwijk. Niet direct de meest fijne tegenstander leert de ervaring van de afgelopen sieozne, maar wel vaak vermakelijke duels. Hoevelaken in deze vorm moet echter de punten kunnen pakken in Harderwijk vanaf 14:30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie