Coen Bos heeft zojuist de 2-0 gescoord en loopt tevreden terug naar eigen helft
Coen Bos heeft zojuist de 2-0 gescoord en loopt tevreden terug naar eigen helft Robert Kreuning

Fris Hoevelaken verslaat Hulshorst

13 september 2020 om 23:07 Voetbal

HOEVELAKEN Het laatste bekerduel in de poulefase heeft Hoevelaken laten zien dat ze een leuk voetballende ploeg hebben. Met fris spel werd Hulshorst met 2-0 verslagen. Of dit genoeg is voor de volgende bekerronde is nog even afwachten, omdat EFC’58 nog roet in het eten kan gooien.

Waar Hoevelaken de laatste duels in de beginfase nog wel eens een treffer kreeg te verwerken, waren ze deze zaterdag meteen goed bij de les. Sterker nog, na negen minuten namen ze de leiding tegen Hulshorst. Jongeling Roan van de Pol, toch al opvallend vanwege zijn sterke spel, was verantwoordelijk voor de 1-0. Hij was de smaakmaker aan de zijde van Hoevelaken.

Het duo Renzo Ruitenbeek en Edwin Duijst liet zich aan de rechterkant van het veld eveneens positief zien. Zij bezorgden in een mooie samenwerking de gasten een lastige middag. Eigenlijk had Hulshorst vrij weinig in te brengen. Slechts eenmaal waren ze echt dichtbij een mogelijke treffer en dat was pas een kwartier voor tijd. Doelman Gijs Leebeek stond op dat moment echter zijn mannetje met een goede redding. Enkele minuten later besliste Coen Bos het duel met de 2-0. Een goede overwinning voor Hoevelaken, wat vertrouwen geeft voor de start van de competitie komende zaterdag bij Rood Wit’58 in Putten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie