Met twee treffers had Patrick Kloppenburg een groot aandeel in de zege van sc Hoevelaken
Met twee treffers had Patrick Kloppenburg een groot aandeel in de zege van sc Hoevelaken Robert Kreuning

Hoevelaken wint ook tweede bekerduel

11 september 2021 om 23:07 Voetbal

HOEVELAKEN sc Hoevelaken staat reeds met anderhalf been in de volgende bekerronde na twee overwinningen. Waar Vorige week Uni vv werd verslagen, was Hoevelaken zaterdag met 4-1 te sterk voor Woezik. Volgende week is een gelijkspel in en tegen Lienden voldoende voor de volgende ronde.

Zo swingend als vorige week begon het niet op sportpark Kleinhoven, omdat de gasten het spel licht domineerden. Veel mogelijkheden of kansen leverde dit niet op, maar wel een treffer. Na een kwartier schoot de Wychense middenvelder de bal prachtig in de kruising. De Hoevelakense doelman Gijs Leebeek kon er alleen naar kijken: 0-1. Hoevelaken leek wakker te worden geschud en een tussensprint bracht ze meteen voorbij de gasten. Eerst schoot Joost van den Heuvel de gelijkmaker binnen, waarna Arslan Gümüs de 2-1 ruststand op het bord zette.

De voorsprong van Hoevelaken kwam in de tweede helft geen moment in gevaar, omdat de gastheren het spel dicteerden. Patrick kloppenburg zorgde er met twee treffers voor dat dit ook in de stand tot uiting kwam. De 4-1 overwinning was een prima resultaat, waarmee sc Hoevelaken de volgende bekerronde voor het grijpen heeft. Dat moet volgende week worden gedaan in en tegen Fc Lienden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie