sc Hoevelaken

Hoevelaken verliest ongeslagen status

10 oktober 2020 om 21:07 Voetbal

HOEVELAKEN In de vierde competitieronde is Hoevelaken tegen de eerste nederlaag aangelopen. Bij Stroe kwamen de Hoevelakers snel op achterstand en dat konden ze niet meer rechtzetten. Het werd 2-0 voor de thuisploeg.

Hoevelaken was in de beginfase niet scherp genoeg, waardoor Axel Lensen binnen vijf minuten de 1-0 wist binnen te schieten. Het was een strafschop, maar toch opnieuw een snelle achterstand. Daarna ontspon zich een enerverend duel waar beide ploegen kansen kregen. Pascal de Jong was het meest dichtbij, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald door Tim van Essen van Stroe. Net voor de pauze werd de opgave voor Hoevelaken nog lastiger, omdat Axel Lensen zijn tweede maakte met een goede kopbal: 2-0.

Hoevelaken ging na rust op zoek naar de aansluiting en kreeg daarvoor voldoende mogelijkheden. Aan de andere kant was Stroe echter ook met enige regelmaat gevaarlijk. De spanning leek in de slotfase terug te keren toen Roan van de Pol inschoot, maar opnieuw werd de bal van de lijn gehaald, dit maal door Mark Koudijs. Zo werd het met 2-0 de eerste nederlaag voor Hoevelaken, waar de ploeg aan de kop had kunnen komen bij winst.