Afbeelding
Foto: Annie Spratt via Unsplash

Unieke en originele kerstpakketten

13 oktober 2023 om 00:15 Partnercontent

Ben op zoek naar een uniek kerstgeschenk om je personeel of zakelijke relaties tijdens de feestdagen te verrassen? Online vind je gelukkig een enorm aanbod aan originele kerstpakketten waaruit je kunt kiezen. De kerstpakketten variëren van borrelhapjes tot uitgebreide pakketten met spelletjes. Je kunt deze eenvoudig en snel online bestellen, zodat je zelf geen tijd hoeft te besteden aan het samenstellen van een pakket. Dit is vooral handig voor wanneer je als ondernemer een druk bedrijf hebt en honderden kerstpakketten nodig hebt voor je werknemers. Het is namelijk niet alleen het zoeken naar een geschikt pakket, maar ook het inpakken ervan en ook het overhandigen. Niet voor niets kiezen daarom steeds meer bedrijven ervoor om het volledige traject van het begin tot eind uit te besteden. Zelfs de persoonlijke boodschap kan er door een extern bedrijf worden toegevoegd, waardoor jij je alleen maar bezig hoeft te houden met de manier van uitdelen.

Maak het bijzonder

Kerst is voor de meeste mensen een warm en bijzonder moment. Het is een tijd waarin je samenkomt met geliefden en aandacht hebt voor anderen. Een blijk van waardering richting je personeel mag dan ook niet ontbreken in deze periode. Het geven van een kerstpakket laat zien dat je hun inzet waardeert en motiveert hen om hard te blijven werken. Bestel bijvoorbeeld de Ritual of Samurai set van Rituals om toe te voegen aan het pakket met eten en drinken. Zo laat je zien dat het ook belangrijk is om goed aan jezelf te denken en jezelf te verzorgen wanneer je lichaam en geest erom vraagt. Niet alleen is Rituals ontzettend populair bij de meeste vrouwen, maar zijn er ook ontzettend veel mannen die zich iedere dag douchen met één van de vele lekkere douchegels.

Vergeet ook je zakenrelaties niet

Een blijk van waardering voor je personeel is natuurlijk ontzettend belangrijk. Zorg er daarom dus ook altijd voor dat je er alles aan doet om dit tot in de puntjes te (laten) regelen. Toch is het ook belangrijk om je zakenrelaties niet te vergeten, aangezien je ook met hen het nodige hebt meegemaakt in het afgelopen jaar. Door ook voor hen leuke kerstpakketten te bestellen laat je zien dat je blij bent met jullie samenwerking en draag je bij aan het onderhouden van een goede band. Je zult namelijk zien dat wanneer je een goede samenwerking hebt met een leverancier, ze ervoor je zullen staan wanneer het echt nodig is.

Het gaat om het gebaar

Waardering hoeft niet altijd groot te zijn, ook een klein gebaar kan veel betekenen. Hoe leuk is het daarom bijvoorbeeld om alle werknemers en ook zakenrelaties in de week voorafgaand aan het uitreiken van het ‘echte’ kerstpakket, alvast een kleine attentie per post toe te sturen. Hierbij kun je denken aan verschillende brievenbuspakketjes met borrelsnacks, spelletjes, chocolade of natuurlijk iets anders leuks. Deze zijn leuk om te krijgen én ook voor een werkgever om te geven. Bovendien kun je de brievenbus kerstpakketten eenvoudig naar iedereen versturen. Natuurlijk hoef je niet alle relaties naderhand nog een pakket te geven en is dit vaak voor de kleinere leveranciers al meer dan voldoende om te laten zien dat je ook aan hen denkt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie