Verantwoorde kerstpakketten bij Wereldwinkel

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Wereldwinkel, dè fairtrade cadeauwinkel van Nederland, biedt ook in 2011 organisaties weer de mogelijkheid om zich door middel van fairtrade kerstpakketten en eindejaargeschenken op een eenvoudige manier maatschappelijk te profileren naar werknemers en relaties. Wereldwinkel Nijkerk heeft dit jaar een grote verscheidenheid aan fairtrade kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Zowel traditionele en zelf samen te stellen kerstpakketten als een ludiek keuzepakket behoren tot het assortiment van de Wereldwinkel.

Fairtrade

De pakketten worden gevuld met ambachtelijke, kleurrijke cadeaus en lekkernijen. Elk artikel - food en non-food - uit het assortiment zijn op lokale en traditionele wijze in ontwikkelingslanden onder fairtrade criteria vervaardigd. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. Duurzaamheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kwaliteit. Authenticiteit. Vandaag de dag kunnen we er niet meer aan ontkomen: we willen en moeten naar duurzame oplossingen.

Met kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van de Wereldwinkel kunnen organisaties op een eenvoudige manier een positief signaal afgeven en daadwerkelijk bijdragen aan een eerlijkere wereld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie