Lilly Huijbreghts: ,,Wie het PowerSlim programma volgt, heeft altijd resultaat.’’
Lilly Huijbreghts: ,,Wie het PowerSlim programma volgt, heeft altijd resultaat.’’ LH

PowerSlim @ Love it with Lil

6 november 2019 om 17:31 Partnercontent

NIJKERK Lilly Huijbreghts (28) gooit het roer om en start haar eigen praktijk: 'Love It With Lil', begeleiding van verantwoord afvallen en gewichtsbehoud voor iedereen. 

Maureen van Goethem

Er zijn veel mensen die al allerlei soorten diëten hebben geprobeerd, maar of weinig afvallen of niets kunnen volhouden. ,,Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me niet goed en had gewoon geen energie. Dit kon zo niet doorgaan." Lilly Huijbreghts trok voor zichzelf een plan en viel 25 kilo af. Koolhydraatarm eten was het meest succesvol. Mensen zagen dat ze enorm was afgevallen en steeds vaker kreeg ze de vraag of ze hen ook kon helpen afvallen. ,,Dit heeft me aan het denken gezet. Natuurlijk wilde ik hen helpen. Op het moment dat ik besloten had er echt iets mee te doen, kwam PowerSlim voorbij.''

IDEALE BALANS Kenmerkend voor PowerSlim is de ideale balans van verantwoorde voeding en professionele begeleiding. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in het dagelijkse leven. Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten. Wie voor het eerst bij Huijbreghts komt, krijgt eerst een intakegesprek. Hierin wordt gesproken over iemands gezondheid, het voedingspatroon, eerdere afslank pogingen, wensen en dromen en tenslotte de uitleg over het programma.

,,Aansluitend krijg je een volledige lichaamsanalyse. Aan de hand daarvan bepalen we samen wat een haalbaar streefgewicht is. De een gaat voor 5 kilo gewichtsverlies, een ander voor 45 kilo.'' De eerste week zal het wennen zijn, wat mag je eten, wanneer moet je iets eten. ,,Afvallen is niet altijd makkelijk, maar ik ondersteun je in elke stap of uitdaging", aldus Huijbreghts. Wekelijks wordt het resultaat bekeken en gemeten. Eventuele verbeterpunten worden besproken. Belangrijk is dat Lilly óók na het behalen van iemands streefgewicht nog een jaar lang begeleiding biedt om terugval te voorkomen.

Er wordt gestart met een starterspakket om iemand wegwijs te maken met het programma. Dit pakket bevat bijna vijftig verschillende PowerSlim producten met alle essentiële voedingstoffen die je dagelijks nodig hebt. Lilly: ,,Je kunt dan meteen proeven wat je wel en niet lekker vindt. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken. Het starterspakket is goed voor de eerste week daarna kan je bestellen wat je het lekkerst vond voor de week erop." Naast PowerSlim producten zullen ook Callowfit koolhydraatarme sauzen verkrijgbaar zijn. Dit zijn gezondere alternatieven voor bijvoorbeeld ketchup, curry, chili of mayonaise.

OPENING De opening is zaterdag 23 november. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom de nieuwe praktijk te bezoeken, te proeven en vragen te stellen over het PowerSlim-programma.

a        [Love it with Lil. Groenestraat 28a, 3861CN Nijkerk. Tel.: 06 284 93 953. www.loveitwithlil.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie