Afbeelding
Dylan Jake Vermaas

Kayleigh (16) deelt kerstpakketten uit aan daklozen

lokaal

HOEVELAKEN Kayleigh Polhuis (16) uit Hoevelaken gaat op kerstavond kerstpakketten uitdelen aan daklozen in Amsterdam. Dat doet ze samen met goede vriendin Cathelijne. ,,We pakken alles mooi in met een fleecedeken, een mooie strik en een kerstkaartje.''

De Hoevelakense en haar vriendin gaan mee met de soepbus van het Leger des Heils, waar ze op meerdere plekken pakketten zullen uitdelen.

[CHALLENGE] Het uitdelen van kerstpakketten aan daklozen is een challenge van Young Impact. Young Impact is een initiatief dat jongeren stimuleert om hun talenten te ontwikkelen en daarmee in actie te komen voor iets wat zij belangrijk vinden. Kayleigh en Cathelijne hebben aangegeven het belangrijk te vinden dat daklozen met Kerst niet vergeten worden.

[YOUNG IMPACT CELEBRATION] Alle jongeren die met Young Impact in actie komen, verdienen een ticket voor de Young Impact Celebration, een avond vol inspirerende sprekers en nieuwe artiesten. Afgelopen jaar stonden bijvoorbeeld Ronnie Flex, Teske de Schepper, Rico Verhoeven en StukTV op het podium.

advertentie