Robert Kreuning

Hoevelaken en Advendo'57 delen de punten

7 december 2019 om 21:24 Voetbal

HOEVELAKEN Hoevelaken heeft zaterdag de achterstand op de koplopers in de derde klasse groter zien worden. Zelf kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Advendo'57.

Hoevelaken had het in de beginfase lastig, maar op het moment dat het spel gelijk op ging, scoorde Advendo'57 via Niels van Ginkel de 0-1. Hoevelaken stelde eigenlijk gewoon teleur tegen de ploeg in degradatiezorgen uit Ederveen. Pas in de laatste minuut voor rust was Coen Bos dichtbij de gelijkmaker, maar het bleef bij de teleurstellende 0-1.

De tweede helft van Hoevelaken was een stuk beter en de aanvallende impulsen van de gebroeders Bezembinder gaven veel gevaar. Echt heel veel grote kansen krijgt Hoevelaken niet, totdat ze een strafschop krijgen, waar zelfs enkele supporters van Hoevelaken aan twijfelen. Fabian Bezembinder schiet de bal echter zonder twijfel tegen de touwen voor de 1-1.

Daarna ging Hoevelaken voor meer en heeft daarvoor tijd genoeg, want de scheidsrechter trekt maar liefst twaalf minuten bij. Toch valt er geen winnende treffer in het duel tussen Hoevelaken en Advendo'57 en dat is ook mede te danken aan goed keeperswerk van Gijs Leebeek.