Afbeelding
Archief
poll

Mag ik je wat vragen? Laat weten hoe jij over de Nijkerkse politiek denkt

26 oktober 2021 om 09:22 Politiek

NIJKERK Het platform Kiezen voor Nijkerk is een peiling gestart onder de inwoners van Nijkerk. Door middel van de vragenlijst Mag ik je wat vragen? worden de inwoners van de gemeente Nijkerk gevraagd naar hun beeld over de politiek en hun voorkeuren met betrekking tot de politieke agenda voor de komende vier jaar. Dit alles in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen die volgend jaar gehouden worden.

In de peiling komen vragen aan bod zoals ‘Wat zijn voor jou de belangrijkste onderwerpen die (politieke) aandacht verdienen?’ en ‘Hoe tevreden voel je je als inwoner van Nijkerk?’. Ook kan er gereageerd worden op diverse stellingen, bijvoorbeeld: ‘Er valt voldoende te beleven in Nijkerk’ of ‘De politiek betrekt ons/mij tijdig bij ontwikkelingen’.

Klik hier om direct de vragenlijst in te vullen. Het duurt slechts enkele minuten. Alvast bedankt voor je bijdrage! De eerste resultaten van de poll zijn hier te vinden.

Meer nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vind je op www.stadnijkerk.nl en op het platform Kiezen voor Nijkerk.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie