Afbeelding
ChristenUnie – SGP Nijkerk

Nijkerkers mogen hun verhaal delen op ‘De Stoel’ van de ChristenUnie-SGP

Politiek Kiezen voor Nijkerk - gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIJKERK De raadsleden van de ChristenUnie-SGP uit Nijkerk komen met een nieuw initiatief: De Stoel. De komende weken trekken ze met een grote opblaasbare stoel door de gemeente en worden verschillende Nijkerkers uitgenodigd om hun verhaal te delen. In de afgelopen periode is er veel gebeurd en de vraag komt op ons af: hoe willen we als samenleving de toekomst ingaan? Het motto ‘Ik kom uit mijn stoel voor…’ is de rode draad.  

De eerste aflevering van ‘De Stoel’ is geopend door burgermeester Renkema die vooral een oproep doet om elkaar vast te houden en te bouwen vanuit saamhorigheid. In de maand oktober volgen Erik Vreekamp (Paashuis), Paulien Vreugdenhil (Streams) en Chèr Korver (basketballer en Gouden paralympiër). De video’s zijn te vinden op Facebook en de website www.nijkerk.christenunie.nl. 

In de afgelopen periode vond ook het raadswerk vooral online plaats. Met dit initiatief wil de fractie weer zichtbaar zijn in de samenleving en ervaringen van anderen ophalen. 

Meer nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vind je op www.stadnijkerk.nl en op het platform Kiezen voor Nijkerk.

advertentie