Afbeelding
VVD Nijkerk-Hoevelaken

Niels Staal is lijsttrekker van VVD Nijkerk-Hoevelaken

14 oktober 2021 om 10:49 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIJKERK Niels Staal voert bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022, de kieslijst van de VVD Nijkerk-Hoevelaken aan. De ledenvergadering van het Lokaal Netwerk van de VVD koos Staal unaniem als lijsttrekker. 

De geboren en getogen Nijkerker Niels Staal (50) is sinds 2014 gemeenteraadslid voor de VVD. ,,Ik heb er zin in om voor de VVD de kar te gaan trekken in de komende periode. We hebben een mooi team van kandidaten voor de gemeenteraad klaar staan, jong en oud, vrouwen en mannen. Met deze mensen kunnen we ook de komende jaren weer de goede dingen doen voor onze gemeente. Dat geldt zeker voor onze wethouder, Mariëlle Broekman. Zij heeft veel bereikt in haar eerste periode als wethouder en ik vind dat Nijkerk het verdient om haar ook de komende vier jaar weer als wethouder te hebben. Daar ga ik dus voor”, aldus Niels Staal.

Voorzitter Manfred Vogels is blij dat Staal lijsttrekker wil worden. ,,Huidig fractievoorzitter Boudewijn van der Woerd heeft in de Nijkerkse politiek brede waardering en gezag opgebouwd en laat met zijn vertrek een flink gat achter. Dan moet je ook met een sterke opvolger komen. Die hebben we echt gevonden in Niels Staal, daarover waren we het heel snel eens. Wij gaan de verkiezingen in met een zeer betrokken en benaderbare lijsttrekker.” 

De VVD heeft naast de aangewezen lijsttrekker ook het verkiezingsprogramma vastgesteld met de titel ‘Nijkerk, een gemeente om van te houden!’. In november stelt de VVD de rest van de kandidatenlijst vast.

Meer nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vind je op www.stadnijkerk.nl en op het platform Kiezen voor Nijkerk.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie