Afbeelding
Archief

Mag ik je wat vragen? Laat de politieke partijen weten wat jij belangrijk vindt

27 september 2021 om 11:55 Politiek Kiezen voor Nijkerk - gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIJKERK Het platform Kiezen voor Nijkerk is een peiling gestart onder de inwoners van Nijkerk. Door middel van de vragenlijst Mag ik je wat vragen? worden de inwoners van de gemeente Nijkerk gevraagd naar hun beeld over de politiek en hun voorkeuren met betrekking tot de politieke agenda voor de komende vier jaar. Dit alles in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen die volgend jaar gehouden worden.

In de peiling komen vragen aan bod zoals ‘Wat zijn voor jou de belangrijkste onderwerpen die (politieke) aandacht verdienen?’ en ‘Hoe tevreden voel je je als inwoner van Nijkerk?’. Ook kan er gereageerd worden op diverse stellingen, bijvoorbeeld: ‘Er valt voldoende te beleven in Nijkerk’ of ‘De politiek betrekt ons/mij tijdig bij ontwikkelingen’.

Klik hier om direct de vragenlijst in te vullen. Het duurt slechts enkele minuten. Alvast bedankt voor je bijdrage!

PLATFORM Het radioprogramma De Ochtendfinale van A1 Mediagroep besteedde onlangs aandacht aan het nieuwe platform Kiezen voor Nijkerk, een gezamenlijk initiatief van de Bibliotheek, A1 Mediagroep, nijkerk.nieuws.nl en Stad Nijkerk. De vier partijen bundelen de krachten om inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken te informeren over alles omtrent de lokale gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar, om zo inwoners te helpen bewuster te kiezen. Peter Langbroek spraak daarover met Ely Hackmann (nijkerk.nieuws.nl). 


Het platform Kiezen voor Nijkerk is hier te vinden.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie