Afbeelding
Robert Kreuning

Eerste driepunter voor sc Hoevelaken

9 oktober 2021 om 21:12 Voetbal

HOEVELAKEN De derde competitiewedstrijd kende voor sc Hoevelaken eindelijk een gunstige afloop. Tegen SKV uit Wageningen werd met 2-1 gewonnen en dat betekende de eerst driepunter. Dit keer stond Hoevelaken eens aan de positieve kant in de slotfase.

Beide ploegen hadden nog geen punten gepakt in de competitie en daar wilden ze verandering in brengen. De gasten uit Wageningen waren daarin de bovenliggende partij voor de pauze. Tom Ooms bekroonde dat overwicht met de 0-1, maar verder liet Hoevelaken het niet komen, waar met name trainer Jan Gaasbeek van SKV van baalde. ,,We houden ze zelf in de wedstrijd en daar maakten ze optimaal gebruik van.”

Gaasbeek duidde daarmee de slotfase van het duel, toen Hoevelaken de achterstand wegpoetste om er vervolgens met de volle buit vandoor te gaan. Waar de ploeg in eerdere duels het deksel op de neus kreeg in de slotfase, deelden ze nu een dreun uit aan de bezoekers.  Joeri van den Hoeven zorgde, met wat hulp van de Wageningse sluitpost, voor de gelijkmaker en niet veel later zorgde Joost van de Heuvel voor de bevrijdende 2-1.  Met de eerste winst in de competitie is de aansluiting gevonden met de middenmoot en kan verder worden gebouwd aan een succesvolle voortzetting van de competitie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie