Afbeelding
Jan Goes

Peter Fränzelwint Nijkerks golfkampioenschap

8 september 2019 om 09:58 Overig

NIJKERK Golfers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken streden ook dit jaar weer om het Nijkerks golfkampioenschap. Er deden 54 golfers mee en er werd dit jaar weer gespeeld op de 18-holesbaan van Golf4all Harderwijk.  

De beste golfer dit jaar was Peter Fränzel, hij speelde het rondje van 18 holes in 78 slagen. Michiel de Wit werd tweede en Teus van de Burg derde. De stevige wind maakte het golfen in de polder dit jaar erg lastig.  

De categorie stableford, met handicap verrekening, is gewonnen door Edgard Boogaard met 45 punten. Op de tweede plaats in deze categorie eindigde Peter Fränzel en derde werd Michael Ringeling. Marianne de Wal was de beste vrouw. De speciale hole-in-one prijs, een fiets beschikbaar gesteld door Profile Ridder, is niet gewonnen.

Het Nijkerks golfkampioenschap staat open voor golfers en golfsters van 18 jaar en ouder, die in het bezit zijn van het golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie en die wonen in Nijkerk, Nijkerkerveen of Hoevelaken. De volgende editie is vrijdag 4 september 2020.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie