Afbeelding
Mozaiek033

KINDERKLEDINGBEURS BIJ MOZAIEK033 IN NIJKERK

23 maart 2023 om 10:41 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 15 april 2023 van organiseert de evangelische kerk Mozaiek033 uit Nijkerk een kinderkledingbeurs. De opbrengst komt geheel ten goede aan een moeder-kindproject in Kenia, waar de kerk zich aan heeft verbonden.

Op zaterdag 15 april verandert het gloednieuwe ontmoetingscentrum van Mozaiek033 aan de Ds. Kuyperstraat 14d in Nijkerk in een gezellige kinderkledingbeurs. Tussen 10.00 en 14.00 uur kunnen bezoekers rustig rondneuzen tussen de rekken met de mooiste tweedehands kinderkleding in de maten 44 tot en met maat 176. Ook zijn er allerlei kinderaccessoires te koop. Terwijl ouders shoppen, worden de kinderen vermaakt met leuke activiteiten, zoals schminken, het rad van fortuin en er wordt een leuke teken en speelhoek gecreëerd. Ook de inwendige mens komt niets te kort.

Opbrengst voor moeder-kindproject in Kenia

De opbrengst van de kinderkledingbeurs komt geheel ten goede aan een moeder-kindproject in Kenia. Mieke Honing van Mozaiek033: “Bij Mozaiek033 willen we heel graag onze omgeving dienen. Niet alleen onze nabije omgeving, we willen ook omzien naar onze ‘naaste’ verder weg. Daarom ondersteunen we de gemeenschap in Marsabit in Kenia. Dat doen we door kinderen en hun gezinnen te sponsoren, waterputten te bouwen en zonnepanelen te plaatsen. De opbrengst van de kinderkledingbeurs is specifiek voor een moeder-kindproject in Kenia. Daarmee kunnen we de meest kwetsbare kinderen bereiken nog voordat ze geboren zijn.?Samen met de lokale kerk bieden we prenatale zorg voor kwetsbare moeders, zorgen we voor vaccinaties tegen dodelijke ziektes en helpen we moeders een vaardigheid te ontwikkelen om zelf een inkomen te kunnen verdienen. Een win-win situatie; bezoekers een gezellige dag en mooie kleding, moeders en kinderen in Kenia een beter leven.” Wil je meer informatie over dit project, ga dan naar www.mozaiekkenia.nl

Iedereen uit Nijkerk en omstreken is van harte welkom om kinderkleding te shoppen bij Mozaiek033. De organisatie wil wel graag weten hoeveel personen zij kunnen verwachten en vraagt bezoekers daarom een ticket te boeken via de website van Mozaiek033. www.mozaiek033.nl

Kleding doneren

De organisatie is op zoek naar schone en nette kinderkleding en kinderaccessoires (behalve sokken en ondergoed). Voor het doneren van kleding zijn meerdere mogelijkheden. Kijk op onze website voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie