Het team van Van Duinkerken maakt zich op voor het Wintersportweekend.
Het team van Van Duinkerken maakt zich op voor het Wintersportweekend. Van Duinkerken
Advertorial

Weekend vol Wintersport bij Van Duinkerken

11 december 2019 om 16:46 Zakelijk

NIJKERK Van Duinkerken maakt zich op voor het Wintersportweekend dat van vrijdag 13 december tot en met zondag 15 december plaatsvindt. Liefhebbers van sneeuw en kou kunnen dan hun hart ophalen aan leuke acties, nieuwe kleding en ski- en bezoekers kunnen snowboardadvies krijgen van wintersportspecialisten.

De nieuwste wintercollectie wordt gepresenteerd op de wintersportafdeling, die dit jaar fors is uitgebreid. Er is binnen het bedrijf gekozen voor een diepgaande specialisatie. Het team, met een passie voor wintersport, is opgeleid tot voetspecialisten die een advies op maat geven. Eigenaar Jan van Duinkerken: ,,We hebben de allernieuwste 3D-scanner op de wintersportafdeling staan die de nauwkeurigste voetscanner van de wereld wordt genoemd. De voeten van een klant worden driedimensionaal gescand, zodat bepaald kan worden welke skischoen geschikt is en hoe deze op maat wordt aangepast. Hiermee wordt de perfect passende skischoen behaald."

Er is ook een grote ontwikkeling gekomen in gewichtsbesparing van materialen. Zo biedt Van Duinkerken lichtere skischoenen aan. Van Duinkerken: ,,Deze geven niet alleen een betere performance, maar ook meer comfort en meer grip op de ski’s. Hiernaast wordt in de nieuwste modellen skischoenen en ski’s ook met natuurlijke materialen als bamboe en kurk gewerkt.” Van Duinkerken heeft eigen onderhoudsmachines die materialen kunnen waxen en slijpen, komend weekend met een 2=1 actie ,,Ook hebben we een groeiplan voor kinderen die jaarlijks op de latten staan. Ouders kunnen jaarlijks de skiset van hun kinderen komen ruilen voor een grotere maat." Een waanzinnige uitbreiding is er in kledingmerken van het middensegment tot hogere klasse met uitschieters als Peak Performance, Goldberg en Tony Sailor.

Tijdens het Wintersportweekend is er koffie met warme apfelstrudel voor klanten. ,,Er is kinderanimatie en we hebben warme drankjes en leuke muziek. We zullen er een mooi winters sfeertje van maken en bieden klanten verschillende speciale acties.” Tot aan de voorjaarsvakantie heeft Van Duinkerken meer zondagsopenstellingen en ruimere openingstijden.

Van Duinkerken
Arkerpoort 1 Nijkerk
Tel. 033-2535714
vanduinkerken.com
Maranke Pater
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie