SONY DSC
SONY DSC Arjen Gerritsma

Kerststraattheater door de binnenstad

15 december 2019 om 07:52 Evenementen

NIJKERK Het winkelgebied van de binnenstad van Nijkerk wordt vrijdag 20 december opgeluisterd met kerststraattheater.

Het is de vijfde uitvoering van de kerstwandeling die door de samenwerkende kerken in Nijkerk wordt georganiseerd. Dit jaar in de vorm van een wandeltheater met herkenbare en onverwachte gebeurtenissen langs de route door de binnenstad.

Het wandeltheater is geschikt voor iedereen, familie, vrienden, collega's, maar ook - en misschien wel in het bijzonder - voor wie alleen komt. Deelnemers kunnen zich opgeven voor één van de tijdvakken vanaf 16.30 uur, vanaf 17.30 uur en vanaf 19.00 uur. De wandeling duurt maximaal 90 minuten en begint bij de Ark, aan het Willem Alexanderplein 14. Er is voldoende parkeergelegenheid voor fiets en auto. De deelnamekosten bedragen 2,50 euro per persoon, maximaal 10 euro per gezin. Tot uiterlijk 18 december is opgave per e-mail mogelijk via kerstwandeling@solcon.nl.

De wandeling eindigt in de Kandelaar, waar deelnemers koffie, warme chocolademelk en wat lekkers wordt aangeboden. Dit jaar wordt door middel van theater op straat een verhaal verteld over het leven van alledag in vrede en in conflict, van mensen van vandaag en gisteren van elke kleur en afkomst. Een ervaring die even tot nadenken moet stemmen, of wie gelooft of niet.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie