Ook onderweg blijf je gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws dichtbij huis.
Ook onderweg blijf je gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws dichtbij huis. Rinus van Denderen

Heb jij de gratis Stad Nijkerk app al? Overal als eerste het laatste lokale nieuws

15 maart 2024 om 11:02 Zakelijk

NIJKRK De Stad Nijkerk is ook onderweg, op vakantie of in het buitenland eenvoudig te volgen dankzij onze app. Daarmee blijft iedereen via de mobiele telefoon, iPad of tablet nóg beter op de hoogte van het laatste nieuws uit Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken en omgeving. De app is hier gratis te downloaden bij de Applestore of Google Play.

Eén klik op je telefoon of tablet op het icoontje van de Stad Nijkerk en je zit midden in het nieuws van het moment. Uiteraard zijn altijd de meest actuele nieuwsberichten te vinden, maar de krant is er ook in te zien als e-paper. Daarnaast zijn onze premiumartikelen, exclusief voor abonnees, altijd dichtbij en eenvoudig te lezen.

PREMIUM 

De stroom aan actuele nieuwsberichten die de redactie gedurende de dag publiceert, vormt het hart van de nieuwe app. Korte nieuwsberichten, aankondigingen en algemene persberichten zijn voor iedereen toegankelijk. Abonnees krijgen toegang tot alle (premium) nieuwsverhalen en interviews. Premiumabonnees kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en het wachtwoord dat ze ook voor de website gebruiken.


Weet jij wat er speelt bij je om de hoek? Foto: Jeroen Meines.

DIGITALE KRANT 

Een ander belangrijk onderdeel van de app is de digitale krant, de online weergave van de papieren editie. Wie de huis-aan-huis editie onverhoopt een week gemist heeft, kan deze eenvoudig en volledig teruglezen op mobiele apparaten. Bezorgklachten over huis-aan-huis editie, ontvangen we bij voorkeur via bezorging@bdu.nl, uiteraard met adresgegevens. Een overzicht van afhaalpunten is hier te vinden en digitaal een klacht indienen kan hier.

AGENDA 

Naast nieuws en achtergronden beschikt de app ook over een agenda, die een overzicht biedt van evenementen en andere activiteiten in de regio. Lokale uitjes, activiteiten en open dagen kunnen door verenigingen en andere instellingen eenvoudig worden ingediend. Met de knop ‘Deel je nieuws’ op www.stadnijkerk.nl kunnen lezers zelf publiciteit genereren. Alle ingediende agenda-items of Deel je nieuws-bijdragen komen wekelijks in aanmerking op een plek in onze papieren editie.

Download hier de app gratis voor zowel Android- als IOS-besturingssystemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie