Afbeelding
Stad Nijkerk

Stad Nijkerk lanceert gratis app: overal als eerste het laatste lokale nieuws

23 november 2022 om 10:30 Zakelijk

NIJKERK Naast een vernieuwde website lanceert Stad Nijkerk nu ook haar eigen app. Daarmee blijft je via je mobiele telefoon, iPad of tablet nóg beter op de hoogte van het laatste nieuws uit Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken en omgeving. De app is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Eén klik op je telefoon of tablet op het icoontje van Stad Nijkerk en je zit midden in het nieuws van het moment. Na maandenlange voorbereiding is de nieuwsapp sinds kort voor iedereen gratis te downloaden. Uiteraard met altijd de meest actuele nieuwsberichten, maar je kunt in de app ook de krant digitaal doorbladeren. Daarnaast zijn onze premiumartikelen, exclusief voor abonnees, altijd dichtbij en eenvoudig te lezen. 

Een nieuwsapp stond al lange tijd hoog op het wensenlijstje van team Stad Nijkerk. ,,We willen de duizenden online lezers per dag graag iets extra’s bieden. Onze website blijft natuurlijk in de lucht, maar met de app tillen we de online leeservaring naar een hoger niveau’’, legt hoofdredacteur Norbert Witjes uit.

PREMIUM De stroom aan actuele nieuwsberichten die de redactie gedurende de dag publiceert, vormt het hart van de nieuwe app. Korte nieuwsberichten over branden, ongevallen, evenementen en algemene persberichten zijn en blijven voor iedereen toegankelijk. Abonnees krijgen toegang tot alle (premium) nieuwsverhalen en interviews. Premiumabonnees kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en het wachtwoord dat ze ook al voor de website gebruiken.

DIGITALE KRANT Een ander belangrijk onderdeel van de app is de digitale krant, de online weergave van de papieren editie. Wie de huis-aan-huis editie onverhoopt een week gemist heeft, kan deze eenvoudig en volledig teruglezen op mobiele apparaten. Bezorgklachten over huis-aan-huis editie, ontvangen we bij voorkeur via bezorging@bdu.nl, uiteraard met adresgegevens. Een overzicht van afhaalpunten is hier te vinden en digitaal een klacht indienen kan hier.

AGENDA Naast nieuws en achtergronden beschikt de app ook over een agenda, die een overzicht biedt van evenementen en andere activiteiten in de regio. Lokale uitjes, activiteiten en open dagen kunnen door verenigingen en andere instellingen eenvoudig worden ingediend. Met de knop ‘Deel je nieuws’ op www.stadnijkerk.nl kunnen lezers zelf publiciteit genereren. Alle ingediende agenda-items of Deel je nieuws-bijdragen komen wekelijks in aanmerking op een plek in onze papieren editie.

TIPS De app is de laatste weken al volop getest door medewerkers van Stad Nijkerk, maar de redactie is ook erg benieuwd naar de ervaringen van lezers. ,,Tips en opmerkingen ontvangen we graag via stadnijkerk@bdu.nl. Die kunnen we gebruiken om de app beter te maken.’’

Download de app gratis voor zowel Android- als IOS-besturingssystemen door onderstaande QR-code te scannen:


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie