Afbeelding
Aalt Guliker

Belangrijke thema’s komen aan bod tijdens politiek café

11 januari 2022 om 11:00 Politiek Kiezen voor Nijkerk - gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIJKERK In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart dit jaar houdt Kiezen voor Nijkerk een politiek café. Het politiek café vindt om de week plaats op zaterdagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur in de studio van A1 Mediagroep. Tijdens iedere uitzending wordt dieper ingegaan op een actueel politiek thema.

De aftrap was op zaterdag 8 januari. Het thema sociaal domein stond centraal. De volgende data zijn: 22 januari (openbare orde en veiligheid), 5 februari (duurzaamheid en klimaat), 19 februari (bouwen en wonen), 5 maart (jeugddebat). De reeks wordt afgesloten met een lijsttrekkersdebat. Dit debat vindt plaats op donderdag 10 maart vanaf 20.00 uur in Theater Streams Breede Beek. Dit alles onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

De politieke cafés zijn te zien bij A1 Mediagroep, op de website van de Stad Nijkerk en op de website van nijkerk.nieuws.nl.

Meer nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vind je op www.stadnijkerk.nl en op het platform Kiezen voor Nijkerk. Laat ons ook weten wat jij belangrijk vindt binnen de lokale politiek! Vul hier de poll in.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie