Afbeelding
Arjen Gerritsma

De Lokale Partij Nijkerk kiest Peter Collignon als lijsttrekker

8 december 2021 om 21:20 Politiek Kiezen voor Nijkerk - gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIJKERK Het bestuur van de Lokale Partij Nijkerk zal in de ledenvergadering Peter Collignon voorstellen als lijsttrekker voor de aankomende gemeente raadsverkiezingen op 16 maart 2022. 

Patricia van Loozen, oud wethouder, en Henk de Greef hebben hun sporen in de gemeenteraad ruimschoots verdiend en bezetten de plekken 2 en 3. De Nijkerkers Cathy van Manen en Tom  Valkenhoef zijn de volgende kandidaten op lijst. Vanuit Nijkerkerveen hebben zich Dyana Bezemer en Esther Jans beschikbaar gesteld. Luuk Popken en Ingrid Epskamp willen deze periode benutten om hun interesse in de lokale politiek te ervaren. Als lijstduwer heeft Danny Post van Hoflake Optiek Hoevelaken zich beschikbaar gesteld. 

Peter Collignon is zeer verheugd met deze lijst. Het geeft aan dat we midden in de samenleving staan. Hij vindt het verheugend dat zo veel mensen zich bereid hebben verklaard om zich in te zetten voor de gemeente Nijkerk.

De kandidatenlijst: 

1. Peter Collignon
2. Patricia van Loozen
3. Hen kde Greef
4. Cathy van Manen
5. Tom van Valkenhoef
6. Dyana Bezembinder-Feiken
7. Esther Jans
8. Marty van den Biggelaar
9. Luuk Popken
10. Else Venhoek
11. Ingrid Epskamp
12. Danny Post

Meer nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vind je op www.stadnijkerk.nl en op het platform Kiezen voor Nijkerk. Laat ons ook weten wat jij belangrijk vindt binnen de lokale politiek! Vul hier de poll in.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie