Afbeelding
VVD Nijkerk-Hoevelaken

VVD Nijkerk-Hoevelaken maakt kandidatenlijst bekend

29 november 2021 om 14:28 Politiek Kiezen voor Nijkerk - gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIJKERK De VVD heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 op zaterdag 27 november vastgesteld. De lijst telt negentien namen. Lijsttrekker Niels Staal is trots op de lijst: ,,Met deze negentien mensen hebben wij een goede mix tussen kandidaten met ervaring en kandidaten die nieuw komen. 

VVD Nijkerk-Hoevelaken heeft eerder al bekend gemaakt dat Niels Staal de lijsttrekker wordt. Niels heeft ervaring in de gemeenteraad en veel kennis over Nijkerk. Wethouder Mariëlle Broekman staat op nummer twee. Zij is voor veel Nijkerkers een bekend gezicht. In haar rol als wethouder heeft zij een nieuw evenementenbeleid vormgegeven en is ze nauw betrokken geweest bij de oprichting van Foodacademy Nijkerk. 

Op nummer drie staat Richard van Hussel. Richard heeft in de periode 2014-2018 in de gemeenteraad gezeten en is een bekend gezicht bij meerdere sportverenigingen. Marja Willems is nummer vier op de lijst. Velen kennen Marja als het Dorpsmeisje en als faciliteitenmanager bij gezondheidscentrum De Nije Veste. Nummer vijf is Mark van der Stelt. De jonge kracht heeft jaren bij Albert Heijn gewerkt en is momenteel werkzaam bij Brouwer Technology. De lijst wordt gecompleteerd met Kris Nootenboom, Werner de Coninck, Simon Ubels, Jolanda Nijeboer-van Dijk, Wouter van den Kamp, Tjidde Luigjes, Bas van der Peet, John Pater, Richard Vennis, Dirk Dekker, Wim Koopman, Edith Terschegget, Boudewijn van der Woerd en Gerard van den Tweel.

Ook bestuurslid Bert Nijeboer vind het een mooie lijst: ,,Het samenstellen van een kandidatenlijst is een lastige opgave. Ik ben Marly Klein en Ben Scholten dankbaar voor het samenstellen van de lijst.’’ 

Kandidatenlijst:
1. Niels Staal
2. Mariëlle Broekman
3. Richard van Hussel
4. Marja Willems
5. Mark van der Stelt
6. Kris Nootenboom
7. Werner de Coninck
8. Simon Ubels
9. Jolanda Nijeboer- van Dijk
10. Wouter van den Kamp
11. Tjidde Luigjes
12. Bas van der Peet
13. John Pater
14. Richard Vennis
15. Dirk Dekker
16. Wim Koopman
17. Edith Terschegget
18. Boudewijn van der Woerd
19. Gerard van den Tweel

Meer nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vind je op www.stadnijkerk.nl en op het platform Kiezen voor Nijkerk. Laat ons ook weten wat jij belangrijk vindt binnen de lokale politiek! Vul hier de poll in.

     


Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie