Afbeelding
Harry Koelewijn

'Denk mee over de buurt' gestart

24 januari 2020 om 14:08 Politiek

NIJKERK In het Nijkerkse Koetshuis was woensdagmiddag de start van de door de gemeente Nijkerk georganiseerde bijeenkomsten om mee te denken over de buurt. 

De gemeentelijke afdeling Beheer en Openbare Ruimte wil graag een nieuwe visie. Inwoners kunnen daarover meedenken op vier verschillende momenten. In de visie staat hoe de Nijkerkers moeten omgaan omgaan met de 'openbare ruimte' waar iedereen gebruik van kan maken: de straat, een plein, speelveldjes en bijvoorbeeld het park. De gemeente wil voor de nieuwe visie graag weten wat de inwoners belangrijk vinden.

Deze eerste middag en avond in het Koetshuis werd goed bezocht. Met de medewerkers van de gemeente werd gediscussieerd over het groen, onderhoud van plantsoenen, hondenpoep, losliggende tegels op het trottoir, fietspaden en rotondes. Er lag pen en papier op de tafels om aantekeningen door te geven aan de gemeente.


De volgende woensdagen dat er meegesproken kan worden zijn op 29 januari in De Stuw Hoevelaken, De Brink 10. Op 5 februari op de Gemeentewerf de Fier, Blekkerserf 2, en op 12 februari  in het Dorpshuis, Winkelmanstraat 5, in Nijkerkerveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie