Afbeelding
Foto: Pexels

Je maandelijkse kosten zo laag mogelijk houden

8 december 2021 om 10:51 Partnercontent

Tegenwoordig heeft bijna ieder huishouden wel meerdere maandelijkse abonnementen. Veel mensen weten niet dat ze veel geld kunnen besparen op deze kosten door regelmatig hun abonnementen te vergelijken. In dit artikel kijken we naar de verschillende manieren waarop je kunt besparen op je internet, tv en telefoonkosten.

Maak gebruik van internet aanbiedingen

Internet providers proberen steeds nieuwe klanten te werven. Dit doen ze door regelmatig aanbiedingen te maken voor nieuwe klanten.  Bij deze aanbiedingen krijg je vaak de eerste 6 maanden een lager termijn bedrag. Hierdoor kun je jaarlijks veel geld besparen en hou je geld over voor leuke dingen. Bij sommige aanbiedingen krijg je naast de 6 maanden korting ook cadeaus zoals een Philips TV of een gameconsole.

Als je een overzicht van deze aanbieding wilt, kun je het beste een online internet vergelijker gebruiken. Met een internet vergelijker hoef je alleen maar je postcode in te vullen om alle beschikbare abonnementen op jouw adres weer te geven. Hierdoor hoef je niet alle websites van de internet providers af te gaan en kun je snel internet vergelijken. Op dit soort vergelijksites kun je ook gemakkelijk filteren op internetsnelheid en type verbinding. Als je bijvoorbeeld recentelijk beschikking hebt gekregen tot glasvezel, is een internet vergelijker een overzichtelijke manier om te checken welke glasvezel abonnementen er allemaal beschikbaar zijn voor jou.

Internet en tv combineren

Tegenwoordig kijken steeds minder mensen reguliere televisie, hiervoor in de plaats worden streamingdiensten zoals Netflix gebruikt. Toch kiezen er nog steeds mensen voor om een tv pakket te nemen. Om hier ook op te besparen kun je het beste een internet abonnement en tv pakket van dezelfde provider nemen. Verschillende providers zoals KPN, Ziggo en T-Mobile geven je extra korting, data of tv pakketten op basis van het aantal abonnementen dat je van ze afneemt. Voor internet en tv pakketten hebben providers ook aparte aanbiedingen, waarbij je naast de eerder genoemde voordelen ook cashbacks, cadeaus of extra zenderpakketten bij je abonnement kunt krijgen.

Besparen op je telefoonkosten

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt besparen op je maandelijkse telefoonkosten. Heb je een oudere telefoon die nog steeds goed werkt? Neem dan niet direct een nieuw telefoonabonnement. In plaats daarvan is een sim only abonnement een goed alternatief. Met een sim only abonnement betaal je alleen maar voor de data en het aantal belminuten. Hierdoor kun je veel geld besparen op je telefoonkosten.

Heb je meerdere telefoonabonnementen in jouw huishouden? Kijk dan ook naar de verschillende familie abonnementen die providers aanbieden. Bij deze abonnementen heb je verschillende voordeelbundels als je meerdere mobiele abonnementen met elkaar combineert. Providers zoals Vodafone, KPN en T-Mobile bieden deze familie abonnementen aan. Hiermee kun je  een unlimited data abonnement nemen en deze delen met iemand in je huishouden die een 0 GB abonnement heeft. Je krijgt hierdoor korting op je onbeperkt abonnement en kan je data delen met meerdere personen in je huishouden. Bij de eerder genoemde providers gelden de voordelen voor beide telefoon en sim only abonnementen. Door een familie abonnement te nemen kun je de maandelijkse telefoonkosten voor het hele huishouden zo laag mogelijk houden.   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie