Afbeelding
Foto: Shutterstock

Zo vind je een budgetvriendelijk kerstpakket

7 oktober 2021 om 09:43 Partnercontent

Je wil natuurlijk graag je personeel belonen rondom de feestdagen. Dat gebeurt vaak in de vorm van een kerstpakket. Maar de kans bestaat ook dat je een nogal bewogen jaar hebt gehad. De cijfers zaten niet mee en je komt aan het einde van het jaar niet uit op de winst die je voor ogen had. Dan maar besparen op het kerstpakket. Of toch niet?

Besparen op het kerstpakket

Een slecht jaar wil geen enkele ondernemer meemaken. Toch kun je bezuinigingen beter in een andere hoek zoeken dan in het kerstpakket. Vooral als je medewerkers dit al gewend zijn van voorgaande jaren kun je het beter niet weglaten. Het zorgt er namelijk voor dat:

  • je medewerkers zich minder gewaardeerd voelen;
  • je medewerkers nogmaals gestraft worden voor een slecht jaar, ook al is het wellicht niet aan hen te wijten;
  • de loyaliteit van je medewerkers wordt aangetast;
  • je medewerkers slecht over je bedrijf gaan praten.         

Je wil personeel aan je binden. Het is belangrijk dat mensen zich prettig voelen binnen jouw bedrijf en loyaal zijn. Het is immers niet de bedoeling dat ze vertrekken omdat ze zich niet gezien voelen. Maar hoe zorg je nu voor een kerstpakket na zo’n bewogen jaar? Door je keuze te maken bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Budgetvriendelijk pakket

Wat een aanbieder als Kerstpakkettenplaza.nl zo bijzonder maakt is dat je er al vanaf 5 euro een kerstpakketje kunt uitzoeken. Traditioneel gezien zijn die pakketten soms groot en goed gevoeld, maar dat betekent niet dat jouw goedkopere pakket minder gewaardeerd wordt. Het gaat immers om kwaliteit en niet kwantiteit. Het ligt allemaal aan welke keuze je maakt en of dit goed past bij je bedrijf en personeel.

Vanaf 5 euro 

Op de website van Kerstpakkettenplaza.nl vind je een categorie aan pakketten tussen de 5 en 20 euro. Daar zitten allerlei leuke opties tussen. Wat dacht je van een mooie doos chocolade met een bemoedigende boodschap: Goed gedaan! Maar ook een lekker flesje wijn heb je al vanaf zo’n lage prijs.

Wil je toch graag een lekker goed gevuld pakket? Dan heb je voor minder dan 10 euro een pakket met maar liefst 21 artikelen erin! Dit pakket wordt ook wel het Merken Dubbel pakket genoemd. Er zitten allerlei lekkere producten in van merken als KitKat, De Ruiter, Capri-Sun en Croky. Geen luxe producten maar gewoon lekker alledaagse producten voor in je voorraadkast. En dan allemaal 2 keer!

Andere categorieën

Ook als je iets groter uit wil pakken, kun je terecht bij Kerstpakkettenplaza. Er zijn namelijk ook pakketten van het driedubbele of zelfs meer. Maar onthoud: het gaat om de aandacht die je in het pakket steekt. Er hangt immers geen prijskaartje aan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie