Afbeelding
Scootmobiel 4 wielen

Stabiel en veilig buiten rijden

7 juli 2021 om 12:02 Partnercontent

Wil je er zeker van zijn wanneer je buiten rijd dat je stabiel bent op wat voor ondergrond je ook rijd, met een scootmobiel 4 wielen hoef je hier geen zorgen over te hebben. Met het maken van bochten, of misschien maak je gebruik van onverharde wegen met een deze scootmobiel kun je het allemaal eenvoudig aan. Moet je een stoep af welke iets hoger is, ben je veel stabieler dan een model wat maar drie wielen heeft. De topsnelheid van deze scootmobielen ligt over het algemeen tussen de 20 en 25 km per uur, in de webshop vind je verschillende modellen welke allemaal hun eigen kenmerken en eigenschappen hebben.

Eenvoudig en vlot naar je bestemming toe

Of je nu even naar de winkel moet of je gaat naar familie of vrienden, met een snelle scootmobiel tot 25 km/h ben je snel op de plaats van bestemming. Rijdt je echter op het voetpad dan dien je wel je snelheid aan te passen tot loopsnelheid, dit betekent niet harder als 6 km/h. Maar op het fietspad ben je ook welkom, bevindt het fietspad zich op de weg kun je daar ook gebruik van maken. In principe mag iedereen op een scootmobiel rijden omdat er geen certificaat of rijbewijs voor nodig is, het rijden op een scootmobiel is niet moeilijk. Je rijdt eenvoudig vooruit, of wanneer je moet keren kun je ook achteruit rijden.

 

Kies een voertuig wat bij je past

Gelukkig vindt niet iedereen dezelfde scooter of scootmobiel leuk, in de webshop van fastfuriousscooters.nl vind je voor iedereen wel een geschikt model. Of je nu van een prachtige retro scooter houdt of fan van een klassieke Vespa, je hebt een enorme keuze uit verschillende voertuigen. Wanneer je echt wilt rijden met een schakelbrommer is dit natuurlijk ook mogelijk, kies voor een stoer en gaaf model wat helemaal bij je past. Op het gebied van scootmobielen kun je ook je hart ophalen, modellen met drie of vier wielen of lekker overdekt zitten het is allemaal mogelijk.

Ouder en slecht ter been?

Word of ben je wat ouder en wil je toch nog mobiel blijven, dan is een scootmobiel 4 wielen de perfecte oplossing. In de meeste gevallen wanneer je ouder wordt, is het moeilijker in te schatten wat het evenwicht doet, door gebruik te maken van 4 wielen ben je altijd stabiel en stevig op de weg. Kun je niet meer uit de voeten, is het wel fijn dat je toch een veilige en goede manier hebt gevonden om toch erop uit te trekken. Een ritje door de natuur is met het model op vier wielen ook heel goed mogelijk, want ook onverharde paden neem je met het grootste gemak.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie