Afbeelding
Foto door form PxHere

Backlinks kopen? Dat doe je zo!

5 mei 2021 om 08:37 Partnercontent

Het kopen van backlinks wordt steeds populairder en ook steeds meer mensen bieden backlinks aan. Tegenwoordig kun je voor enkele tientjes al honderden links kopen. Maar wat heb je hier precies aan? Is dit wel de juiste manier om backlinks te kopen? In dit artikel lees je meer over de voordelen van backlinks en hoe wij jou kunnen helpen bij het verkrijgen van de beste backlinks. Hierdoor kun jij jouw website hoger in Google krijgen en mogelijk meer omzet maken. Heb jij hier interesse in? Lees dan snel verder.

Waarom is backlinks kopen zo populair?

Backlinks kopen is zo populair omdat backlinks bijdragen aan het verhogen van de vindbaarheid van een website. Backlinks maken onderdeel uit van een SEO-plan. Je hebt on-page SEO en off-page SEO. On-page SEO bestaat uit:

  • Het maken van content
  • Het optimaliseren van de snelheid van een website
  • Het optimaliseren van de invulling van de website
  • Het gebruiken van de juiste tags en zoekwoorden

Veel bedrijven focussen zich op on-page SEO. On-page SEO is zeker waardevol, maar door dit te combineren met off-page SEO kun je veel betere resultaten behalen. Off-page SEO gaat vaak over linkbuilding. Bij linkbuilding gaat het om het verkrijgen van links naar jouw website. Dit kun je op diverse manieren doen. De eenvoudigste manier is door backlinks te kopen. Je hoeft dan zelf weinig actie te ondernemen. Het bedrijf waar je de backlinks aanschaft, plaatst voor jou deze backlinks. Dit klinkt goed, maar er zijn ook valkuilen. In de volgende alinea lees je hier meer over.

De valkuilen van het kopen van links

Het kopen van links klinkt als de perfecte manier om jouw website hoger in Google te krijgen. Toch zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je dit gaat doen. Kies je voor de verkeerde links? Dan kan dit een negatief effect hebben op je website. Dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Hoe koop je dan wel de goede backlinks? Door de volgende stappen te ondernemen, krijg jij goede backlinks in handen:

  • Goed onderzoek doen
  • Een duidelijk plan hebben
  • Een betrouwbare leverancier vinden

De eerste stap bij het kopen van backlinks is goed onderzoek doen. Dit is belangrijk om verschillende redenen. Allereerst verhoogt goed onderzoek de kans op het vinden van de beste backlinks. Daarnaast moet je tijdens het onderzoek ook rekening houden met het vinden van de juiste zoekwoorden die je aan je backlinks kunt gaan koppelen. Zoekwoorden zijn belangrijk. Ze moeten passen bij jouw website, maar ook bij wat mogelijke bezoekers gaan intypen als ze naar iets op zoek zijn. Het kost behoorlijk wat tijd om dit zelf allemaal uit te zoeken. Gelukkig kunnen wij jou hierbij helpen! Hier lees je later meer over.

Een duidelijk plan is ook zeer belangrijk als het aankomt op linkbuilding. In een plan moet staan wat je doel is van linkbuilding, wat je budget is, wat de beste zoekwoorden zijn en hoe je linkbuilding gaat aanpakken. Door een gestructureerd plan is de kans veel groter dat linkbuilding goed uitpakt. Neem hier dus de tijd voor en doe dit voordat je backlinks gaat kopen. Veel mensen investeren lukraak in een aantal backlinks maar doen dit zonder structuur. Het gewenste resultaat blijft op deze manier vaak uit.

Ook is een betrouwbare leverancier belangrijk. Een betrouwbare leverancier zorgt ervoor dat de backlinks die jij koopt van goede kwaliteit zijn. Kwaliteit is een van de belangrijkste punten bij linkbuilding. Wil jij backlinks gaan kopen? Let dan echt op de kwaliteit van de links. Wij leveren backlinks van zeer goede kwaliteit. Onze links passen exact bij jouw bedrijf, waardoor optimaal resultaat kan worden behaald.

Door naar reviews te kijken en naar mensen hun ervaringen te vragen, kun je er al snel achter komen of de leverancier van de links betrouwbaar is en verstand heeft van zaken. Als je eenmaal links hebt gekocht, dan is het goed om te weten dat het enkele weken en soms maanden kan duren voordat alle backlinks volledig zijn geanalyseerd en geïndexeerd door Google. Om deze reden is linkbuilding iets voor de lange termijn. Door een duidelijk plan voor de lange termijn te hebben, kun je maximaal resultaat halen. Ook hier specialiseren wij ons in.

Klaar om te beginnen met linkbuilding?

Linkbuilding is iets waar je consistent mee bezig moet zijn. Met een duidelijk plan kun jij op de juiste manier beginnen met linkbuilding en kun je jouw website krachtiger maken. Hierdoor wordt hij makkelijker vindbaar op Google en zal je meer bezoekers trekken. Omdat linkbuilding veel tijd en kennis vereist, is het verstandig om onze hulp in te schakelen. Wij hebben jarenlang ervaring met linkbuilding en kunnen op een zo natuurlijk mogelijke manier de beste backlinks voor jouw website plaatsen. Heb jij hier interesse in? Neem dan even contact met ons op.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie