Afbeelding
Aanstekers

Ideale promotieartikelen gezocht? Laat stormaanstekers bedrukken en deel ze uit

Partnercontent

Menig bedrijf is met enige regelmaat op zoek naar nieuwe sets promotieartikelen. Dit zijn artikelen die je als bedrijf zijnde meestal laat bedrukken, bijvoorbeeld met het logo, de naam en de website van je organisatie. Waarom dit zo veelvuldig gedaan wordt? Nou, de redenen die hierachter zitten hebben alles te maken met het opbouwen van een goede naamsbekendheid. Dit is voor de aanwas van klandizie op de lange termijn namelijk een cruciaal aspect voor talloze bedrijven. Welke promotieartikelen dan bijvoorbeeld ideaal om dit essentiële doel mee te verwezenlijken? Welnu, veel mensen zijn van mening dat aanstekers hier zich goed voor lenen. Aanstekers bedrukken is namelijk een vrij goedkope aangelegenheid, zelfs als je een kwaliteitsaansteker zoals een stormaansteker hiervoor gebruikt. Maar er zijn natuurlijk nog meer redenen waarom aanstekers zo ideaal zijn als promoartikel. De volgende twee alinea’s zullen dat duidelijk maken.

Geliefde voorwerpen

Bij talrijke mensen zijn aanstekers simpelweg geliefde artikelen. Dit geldt vermoedelijk in de eerste plaats voor rokers. Zij zijn namelijk in zekere zin zelfs afhankelijk van hun aansteker. De meeste rokers hebben dan ook meerdere exemplaren in bezit - voor het geval dat. Ook mensen die regelmatig kaarsen of hun gasfornuis met een aansteker aansteken hebben veel baat bij een goed werkende versie. Al deze mensen zullen een gratis aangeboden aansteker dus zeker niet weigeren. Ideaal, want zij krijgen straks zeker een positieve associatie bij jouw bedrijf, en dat is precies wat je wilt.

Vaak in beeld bij gebruikers

Zeker mensen die onder de hierboven beschreven groepen vallen gebruiken hun aanstekers vaak. Heeft zo’n aansteker dan jouw bedrijfslogo als bedrukking, dan komt dit logo enorm vaak in het blikveld van deze gebruikers. Op die manier kan het niet anders dan dat men je naam gaat onthouden. Goed om te weten is bovendien dat een aanzienlijk deel van de aanstekers die nu in omloop zijn een blanco uiterlijk hebben - zonder opdruk dus. Jouw bedrukte aansteker valt dus al snel extra op.

Wat je moet weten over stormaanstekers

Zoals gezegd vormen stormaansteker een goede keuze als je inderdaad voor aanstekers kiest als promotieartikelen. Stormaanstekers behoren namelijk zonder twijfel tot de meest krachtige aanstekers die er bestaan - alweer iets waar je als bedrijf graag mee verbonden wilt worden. Stormaanstekers kenmerken zich verder door hun blauw ogende vlam. Onder bepaalde omstandigheden is deze vlam zelfs niet of nauwelijks zichtbaar. Deze vlam is evenwel zo heet dat je bijvoorbeeld een sigaret er onder alle omstandigheden mee kunt aansteken, inderdaad dus zelfs ook in het midden van een storm. Overigens is het goed om te onthouden dat stormaanstekers door sommige mensen ook wel straalaanstekers worden genoemd.

advertentie
advertentie