Pakketten worden rechtstreeks aan de Voedselbank geleverd.
Pakketten worden rechtstreeks aan de Voedselbank geleverd. Square Design Nijkerk

Top2000 Live voor Voedselbank

22 december 2019 om 08:30 Maatschappelijk

NIJKERK In Grand Café Lust wordt op zaterdag 28 december een Top2000 Live gehouden. Met deze actie ondersteunt het grand café in samenwerking met Lions Nijkerk de Nijkerkse Voedselbank. Wie bij het live muziekevenement aanwezig wil zijn, krijgt toegang door lang houdbare producten te doneren bij de ingang van het grand café.

Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld suiker, koffie, tandpasta en voedsel in conservenblikken. ,,Om het u makkelijk te maken heeft hoofdsponsor Boni Nijkerk ook speciale actiepakketten samengesteld", legt de organisatie uit.

Bezoekers krijgen bij aanschaf een donatiebewijs en Boni Nijkerk zorgt dat de pakketten rechtstreeks aan de Voedselbank geleverd worden. Ook kan een bedrag van 7,50 euro worden gedoneerd. Het ingezamelde bedrag zal besteed worden aan producten waar nog een tekort aan is. ,,Uw donatiebewijs is in feite uw entreebewijs, maar let wel: vol is vol."

Houdbare producten in ruil voor entreeCoverband Final Attempt zal gedurende de avond Top2000 nummers live spelen. De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Frans Kas. Lionsclub Nijkerk, Grand Café Lust en Boni Supermarkten ondersteunen Voedselbank Nijkerk omdat hulp hard nodig is.

,,We dragen de mensen juist in deze koude en donkere dagen graag een warm hart toe in de vorm van boodschappen die voor velen van ons als normaal worden beschouwd. We maken er een swingende avond van."

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie