Laatste kans voor opgave jubileumfestival

28 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het wordt een groots spektakel, het jubileumfestival op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2013. Het centrum als podium voor Nijkerkse talenten. Dat is het idee. En alle Nijkerkse talenten op het gebied van dans, toneel, zang, muziek en sport mogen van dat podium gebruik maken en hun talenten tonen, maar je moet je wel eerst inschrijven! Dit kan nog tot 1 februari dus wees er snel bij!

In de hele binnenstad zullen podia worden geplaatst. Daar kunnen Nijkerkers en Nijkerkse verenigingen laten zien wat ze kunnen. Dat kan zijn met een dansact, een demonstratie van een sport, een toneelact, muziek, zang of wat je ook maar kunt bedenken. Er zijn genoeg talenten in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken te vinden die zich willen en kunnen presenteren. Dus meld je snel aan voor het te laat is. De burgemeester zei al dat de viering van Nijkerk 600 jaar stadsrechten een feest van, voor en door Nijkerkers moet worden. En met Nijkerkers bedoelen we alle inwoners van de hele gemeente. Dus waar wacht je nog op!

Wie een leuke act heeft voor één van de podia in de stad op 5 en 6 juli kan zich tot 1 februari aanmelden bij Stichting Nijkerk 600, e-mail: info@nijkerk600jaar.eu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie