Afbeelding
sc Hoevelaken

Hoevelaken geklopt op efficiëntie

5 november 2022 om 22:14 Voetbal

HOEVELAKEN sc Hoevelaken heeft zaterdag voor de tweede keer op rij verloren. Deze week nam EFC’58 na een 1-2 overwinning de punten mee naar Ermelo. Voetballend was Hoevelaken minstens even goed als EFC’58, maar de gasten creëerden gevaarlijkere kansen én scoorden.

Eigenlijk was het spelbeeld gedurende het gehele duel redelijk hetzelfde. Hoevelaken had meer balbezit en speelde op zich een redelijke wedstrijd, maar de grotere kansen waren voor de gasten van EFC’58. Jorrick Priem zette zo de gasten al snel op 0-1. Daarna was het vooral Hoevelaken dat aanvallend spel liet zien, maar de defensie van EFC’58 gaf weinig ruimte weg en voor de rust wist de ploeg van Harry Oussoren geen gat te vinden om de gelijkmaker aan te tekenen.

Na de thee zette dat beeld zich voort, al kreeg EFC’58 twee grote mogelijkheden om de score te verdubbelen. Hoevelaken kwam echter eindelijk op gelijke hoogte na een toegekende strafschop, die door Pascal de Jong feilloos werd benut: 1-1. Het spel golfde daarna over en weer, maar het waren de gasten die in de slotfase de winst wisten te grijpen. Nick Zandstra was de gevierde man voor EFC’58 en Hoevelaken leed, ondanks een slotoffensief, opnieuw een nederlaag. Voetballend zeker niet  minder dan EFC’58, maar minder effectief en dus zonder punten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie