Pascal de Jong denkt koppend te scoren, maar de verdediger op de lijn staat goed geposteerd
Pascal de Jong denkt koppend te scoren, maar de verdediger op de lijn staat goed geposteerd Robert Kreuning

sc Hoevelaken speelt ook gelijk tegen Stroe

28 februari 2022 om 23:54 Voetbal

HOEVELAKEN Voor sc Hoevelaken eindigde ook het tweede duel na de hervatting van de competitie in een gelijkspel. Vorige week tegen Rood-Wit’58n was het zeer matig en tegen Stroe ging het nog niet soepel, maar wel beter. Het meest positieve was dat een 0-2 achterstand werd weggewerkt tot een 2-2 eindstand.

Hoevelaken speelde met veel goede wil, maar tot echt gevaar leidde dat amper. Stroe was wat dat betreft dreigender en de 0-1 van Mark Koudijs was dan ook geen verrassing. Toen Roy Groenevelt snel na rust zelfs de 0-2 aantekende, leek Hoevelaken verslagen.

De ploeg van Harry Oussoren, die zijn contract vorige week opnieuw met een jaar verlengde, was echter een stuk beter na de pauze. Binnen tien minuten scoorde Joost van den Heuvel de 1-2 en was Hoevelaken weer helemaal terug. Arslan Gümüs zorgde twintig minuten voor tijd zelfs voor de 2-2 en niets leek een overwinning in de weg te staan. Vol goede moed gingen de roodwitten op zoek, maar hierbij kreeg Stroe ook ruimte en kansen. Het duel eindigde in 2-2 en beide ploegen zullen het gevoel hebben dat ze daarmee net te weinig kregen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie