Drukte in het strafschopgebied van Rood Wit'58
Drukte in het strafschopgebied van Rood Wit'58 Robert Kreuning

Weinig spektakel leidt tot gelijkspel sc Hoevelaken

19 februari 2022 om 20:17 Voetbal

HOEVELAKEN Eindelijk weer competitievoetbal voor sc Hoevelaken waar ook nog publiek aanwezig mocht zijn. Zowel thuisploeg Rood Wit ‘58 als sc Hoevelaken deden hun best, maar tot echt vermaak voor de toeschouwers kwam het zelden. De meeste opwinding viel waar te nemen in de slotfase met twee doelpunten, eerlijk verdeeld over de twee teams: 1-1.

Na een voorbereiding op de herstart van de competitie met goede resultaten en veel doelpunten, waren de verwachting hooggespannen voor sc Hoevelaken. Helaas bleek het er in de eerste competitiewedstrijd na de hervatiing niet echt uit te komen. Rood-Wit’58 was iets gevaarlijker, maar ook zij wisten niet echt goede aanvallen op de mat te leggen.

Het duel leek dus ook op een bloedeloze 0-0 uit te draaien, maar in de slotfase was er toch nog opwinding. Een kleine tien minuten voor tijd wist Jop van Eijden de thuisploeg aan de leiding te brengen, een zeer welkome 1-0 voorsprong in de Puttense strijd tegen degradatie. De winst leverde het echter niet op, want binnen een minuut zorgde Jordy Zieltjes met een knap schot voor de 1-1. Uiteindelijk een terechte eindstand voor het toch wat teleurstellende duel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie