Kees van den Heuvel

Veensche Boys eenvoudig langs VSCO

27 november 2021 om 21:05 Voetbal

NIJKERKERVEEN Vijf dagen na de gewonnen topper tegen Batavia’90 won Veensche Boys zaterdag ook van VSCO’61. Echt swingen deed de ploeg niet, maar aan de 4-1 eindstand viel niets af te dingen, het had een grotere uitslag kunnen zijn.

De wedstrijd van dinsdag had zijn sporen nagelaten met wat kleine blessures, maar Veensche Boys gaf VSCO’61 geen kans. Julian Buitenhuis zorgde voor de 1-0 en vlak voor rust was Yannick Bouw weer eens succesvol voor de 2-0. Een ruststand die veel hoger had kunnen uitvallen als de kansen iets beter waren benut. Na de rust kreeg VSCO’61 de mogelijkheid om terug te keren in het duel maar Rick Pul miste een strafschop.

Daarna was het weer Veensche Boys wat het spel bepaalde. Jim Strieker was voor de gasten de ongelukkige die de 3-0 voor Veensche Boys in zijn eigen doel werkte. Klass van Woudenbergh deed vervolgens nog even wat terug met de 3-1, waarna Mohammed Nouri de 4-1 eindstand op het bord zette.

Een afgetekende overwinning, waarmee Veensche Boys de trotse koploper in de tweede klasse blijft.