Yannick Bouw was weer belangrijk met twee treffers en viert dat  met Rody Buitenhuis
Yannick Bouw was weer belangrijk met twee treffers en viert dat met Rody Buitenhuis Kees van den Heuvel

Veensche Boys dendert over OVC’85

2 oktober 2021 om 20:55 Voetbal

NIJKERKERVEEN Met de tweede overwinning op rij meldt Veensche Boys zich nadrukkelijk als kandidaat voor de titel in de tweede klasse. OVC’85 werd op een 1-5 nederlaag getrakteerd en dus een prima resultaat. Toch verwacht trainer Assink meer van zijn ploeg, omdat het grote fases van het duel weinig goeds was wat Veensche Boys liet zien.

Na een stroef eerste kwartier leidde Yannick Bouw een stormachtige Veensche fase in met de 0-1. Toen de stofwolken een kwartier later waren opgetrokken, duizelde de thuisploeg OVC’85 nog na. Yannick Bouw, Julian Buitenhuis, Rody Buitenhuis en Tom van Donselaar hadden de stand immers op 0-5 gezet.

In de rust attendeerde Assink zijn ploeg erop om lekker te blijven voetballen en op zoek te gaan naar meer treffers. Dit lukte echter niet geheel en gaandeweg werd het duel kwalitatief minder. Omdat de spanning al langer was verdwenen, was het wachten op het eindsignaal. Vlak voor dat bevrijdende fluitje voor de thuisploeg, wisten zij nog een zogenaamde eretreffer te scoren, zodat het duel eindigde in 1-5.

,,Een prima resultaat als je kijkt naar de eindstand, maar als we echt mee willen doen in de top, zullen we langere periodes goed moeten spelen,” keek Assink terug. ,,Maar als je slechte duels zo wint, kijk ik hoopvol vooruit naar de tijd als het spel beter wordt.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie