Vorige week was Mark Bakker niet blij met het spel en resultaat, wat blijkt uit deze foto. Deze week was het aanmerkelijk beter wat NSC liet zien
Vorige week was Mark Bakker niet blij met het spel en resultaat, wat blijkt uit deze foto. Deze week was het aanmerkelijk beter wat NSC liet zien Aalt Guliker

NSC dendert over Buitenpost heen

3 oktober 2020 om 21:07 Voetbal

NIJKERK Voor het geval iemand twijfelde over de kracht van NSC, hebben de Nijkerkers zaterdag het tegendeel bewezen. Niet dat de supporters hebben kunnen genieten, maar het werd wel 1-5.


NSC was heer en meester in Friesland en liet zien dat ze goed kunnen voetballen. Halverwege was het duel eigenlijk al beslist, omdat Yannick Cornelisz, Renee Troost en Eyup Termelez een 0-3 tussenstand op het scorebord zetten. En die tussenstand was allerminst vertekend, want NSC was heer en meester binnen de lijnen.

Na de rust controleerde NSC het duel vooral, want de punten moesten mee naar huis. Toch bleven de Nijkerkers bij vlagen mooie aanvallen opzetten, wat ook de 0-4 opleverde van Anass Ghaddari. Voor trainer Mark Bakker was er toen zelfs de mogelijkheid om Yordi Grovenstein te sparen door hem te wisselen. De aanvaller is duidelijk op de weg terug na een blessure en was zaterdag tot dat moment bij alle treffers betrokken.

Marnix Tissingh zorgde in de eindfase nog voor de 0-5 en voor de statistieken maakte Mark van der Meer de 1-5. Een prima duel en resultaat voor NSC, wat zich daarmee in de middenmoot van de Hoofdklasse nestelt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie