Robert Kreuning

sc Hoevelaken verspeelt winst

16 februari 2020 om 13:28 Voetbal

HOEVELAKEN sc Hoevelaken speelde zaterdag voetballend een prima wedstrijd tegen Stroe, maar leverde geen resultaat. Kansen genoeg, maar te weinig doelpunten, wat als eindresultaat een 2-1 nederlaag opleverde.

Hoevelaken was in de beginfase nog niet wakker, want na één minuut nam Stroe de leiding door een bekeken treffer van Axel Lensen. Het was voor Hoevelaken wel meteen het signaal om de macht te grijpen en aanval na aanval rolde uit richting het doel van Stroe. Na een klein kwartier leverde de droge knal van Laurens de Korte de 1-1 op en gingen de supporters van Hoevelaken zitten voor een goed vervolg. Kansen volgden, maar verder dan een bal op de paal van Daniël Bezembinder kwam Hoevelaken niet. Een ongelukkig moment achterin zorgde er zelfs voor dat Stroe op 2-1 kwam, waarbij Joost van den Heuvel als laatste toucheerde.

Na de pauze was met de wind tegen vooral veel goede wil van de kant van Hoevelaken. De echt finesse ontbrak in het spel en de aanval van Hoevelaken om het Stroe echt moeilijk te maken. Achterin bleven de rijen wel gesloten, zodat het tot het einde spannend bleef. Stroe hield de verdedigende linie echter ook gesloten, zodat het bij 2-1 bleef. Ondanks vele kansen, met name voor rust, vertrok Hoevelaken toch met lege handen naar huis.