Leden sc Hoevelaken in het zonnetje gezet

9 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op de jaarlijkse ledenvergadering van sc Hoevelaken werd eerst stilgestaan bij het overlijden van Lars Spaan, die op vrijdag 4 oktober als gevolg van een hersenbloeding uit het leven werd weggerukt. Het heengaan van Lars, voetbalvader, bord- en kledingsponsor van sc Hoevelaken en medeoprichter van Sportminded Hoevelaken, hing als een donkere wolk over Kleinhoven in het afgelopen weekend.

Daarna werd de nodige tijd ingeruimd voor alle jaarverslagen. De meest rooskleurige daarvan was het financiële overzicht, waarin scheidend penningmeester Ria Niemeijer opnieuw een positief resultaat kon overleggen.

Veel tijd werd er tijdens de vergadering uitgetrokken voor het in het zonnetje zetten van diverse clubleden. Maar liefst vijftien leden konden als jubilaris worden gehuldigd. Dertien als 25-jarig lid, drie als 40-jarig lid. Verder werd er afscheid genomen van de twee vrouwelijke bestuursleden. Penningmeester Ria Niemeijer doet, na tien jaar op de penningen te hebben gelet, haar functie over aan Ruud de Rijke. Materiaalmanager Marianne Riksen neemt na zeven actieve jaren afscheid van het bestuur. Voor haar is nog geen opvolger gevonden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie