Sparta Nijkerk kan thuis niet winnen

2 mei 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Sparta Nijkerk speelde zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen in de competitie, maar kon er voor het publiek geen show van maken.

Tegenstander Jodan Boys speelde zelfs beter in de eerste helft en kwam verdiend op voorsprong door een doelpunt van Robbert Brouwer: 0-1. In de tweede helft speelden de Nijkerkers beter, maar echt gevaarlijk konden ze amper worden. Pas in de allerlaatste minuut konden de Spartanen toch nog een punt pakken doordat Tim Muller bij de tweede paal attent was: 1-1.

Volgende week zaterdag speelt Sparta Nijkerk de laatste competitiewedstrijd uit bij DOVO, zodat na afloop van het duel afscheid werd genomen van de vertrekkende spelers, waarvan de sympathieke Raoul Henar wellicht het meeste applaus kreeg.