Kapsalon ‘Josine’ verhuisd

4 februari 2009 om 00:00 Nieuws

,,Toch ga je dan alles eerst goed opbouwen. In september kwam de eerste medewerkster er bij, in maart 2000 de tweede en in maart 2002 de derde. Dit is eigenlijk de harde kern, zoals wij dat noemen, die het echt gemaakt hebben tot waar wij nu staan,” vertelt Josine.

NIJKERK - HairXclusive Josine is sinds deze maand gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Nijkerk. Josine moest verhuizen uit haar vorige onderkomen en heeft dicht in de buurt een nieuwe stek gevonden. Met frisse zin en gezonde spanning vierde Josine, haar medewerksters en familie en vrienden op 4 januari het 10-jarig bestaan met een opening aan de Kolkstraat 12a. ,,Tien jaar geleden heb ik de zaak, met het personeel wat daar werkzaam was, aan de Callenbachstraat overgenomen’’, vertelt Josine.

door Maureen van Goethem

In die tien jaar hebben zij veel ups en downs gekend, maar daar zijn zij sterker bovenuit gekomen. En dat tekent toch wel de enorme saamhorigheid binnen HairXclusive Josine. Ondertussen is Josine ook moeder geworden van drie kinderen. ,,Ik probeer mijn zakelijke ambities te combineren met het moederschap. Mijn rol binnen de zaak is vaak adviserend van aard, maar gelukkig is de kapsalon in handen van enthousiaste en getalenteerde meiden. Dat is de kracht van ons team. Wij zijn geen haarstylisten voor de grote massa, maar kappen met persoonlijke aandacht.”

Om teleurstelling te voorkomen, wordt iedereen aangeraden een afspraak te maken. Dat kan telefonisch maar ook via de website. ,,Wij zijn één van de weinige kappers die een website hebben.” Samen met haar broer heeft Josine een programma ontwikkeld dat online afspraken maken mogelijk maakt. ,,Even naar de website, klikken op de button en alles wijst zich van zelf,” vertelt Josine enthousiast. Zelfs een weerbestendige computer met dit programma wordt binnenkort voor de winkel geplaatst. Daarnaast heeft HairXclusive Josine een webwinkel op haar website. Van haarelastiekjes, shampoos tot complete stylingsets.

Een bezoek aan de kapper moet voor iedereen verrassend, ontspannend en inspirerend zijn. ,,Ook in een ontspannen sfeer werken is voor mij en de anderen erg belangrijk.” Er worden adviezen aan klanten over de verzorging van hun haar gegeven. Het juiste kapsel kiezen is lastig. Wat bij de één prachtig staat, kan er bij de ander helemaal niet uitzien. Een kapsel geeft namelijk ook uitdrukking aan je persoonlijkheid. ,,Er wordt bij ons gewerkt met het kappersmerk Matrix, een merk met een zeer uitgebreide productlijn. Met de juiste producten van Matrix kan van elk haartype een geweldig kapsel gemaakt worden.”

uHairXclusive Josine, Kolkstraat 12A, Nijkerk. Tel.: 033-2456842. www.hairxclusive.nlu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie