Op Hollandse wijze uit je dak

2 april 2008 om 00:00 Nieuws

Naast Beense Weber en Herb traden minder bekende, maar niet minder getalenteerde artiesten op als Rob Zorn en Ronald Moray en het trio Hallo Hallo. Alle artiesten hadden zichtbaar veel zin in de avond en wisten dat goed in hun optredens te verwerken. Al vroeg in de avond wist de opmerkelijk enthousiaste Jacq Herb heel Starlight aan het zingen en in beweging te krijgen. Het aanwezige publiek had geen moeite dit de verdere avond vast te houden. Het festijn liep rond één uur ten einde. De avond werd verder gekenmerkt door de zeer prettige sfeer ,en een dito verblijf in Starlight.

NSC viert 75-jarig bestaan in Starlight NIJKERK - De Hollandse avond die afgelopen donderdag in Starlight plaatsvond is een enorm succes geworden. De kleine 500 bezoekers genoten met volle teugen van oer-Hollandse top artiesten Peter Beense, Marianne Weber en Jacques Herb. De avond was georganiseerd door jubilerend NSC, maar was toegankelijk voor alle liefhebbers.

Organisator NSC bedankte in een korte speech bij monde van Bert van ‘t Hazeveld de gastheer , de vele bezoekers , en alle mensen die het spektakel mede mogelijk hebben gemaakt. Een zichtbaar en terecht trotse Aristakes Jesseyan , die zowel de productie als de presentatie van de avond in handen had, heeft een stuk vakwerk neergezet, dat zeker voor herhaling vatbaar lijkt te zijn.

In het kader van de festiviteiten staat het volgende onderdeel al weer voor de deur. Op zaterdag 19 april komt de KNVB voetbaltruuk naar de Burcht. Deze staat garant voor een spectaculaire happening voor iedereen die van voetbal houdt, niet alleen voor de deelnemers van de verschillende onderdelen, ook als schouwspel is het meer dan de moeite waard. Voor deelname is inschrijving noodzakelijk.

Informatie op www.nsc-nijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie