Feestelijke beachparty bij ‘t Overbos

22 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

Gerrit en Greet Bakker komen uit Amersfoort hebben hun tent op het grasveld naast de waterplas opgezet en vermaken zich prima: ,,We zijn hier gekomen op 6 augustus en in die periode is het toch redelijk mooi weer geweest. We blijven tot eind september hier staan. Vorig jaar zijn we hier voor het eerst geweest en dat beviel zo goed dat het voor herhaling vatbaar was. We hebben al veel mensen leren kennen, er wordt bingo gespeeld en gekaart en wij doen dan regelmatig mee.”

Nog even en dan begint het normale leven weer…. HOEVELAKEN - Op zaterdagavond 18 augustus was er bij Recreatiepark ’t Overbos op de Scheidingsweg 9 te Hoevelaken een grote beachparty waarbij de deelnemers zowel konden barbecueën als wokken. Tot dit weekend was het nog volop vakantie in het ‘t Overbos. Beheerder Nico Schreuder: ,,Zaterdagavond is er nog een grote play-back show in onze kantine en daarna zal het langzamerhand wel wat minder worden, de grote vakantiepiek is dan voorbij.”

Door Gerrit Steen

Kinderen veel plezier

,,Ook voor de kinderen worden er altijd veel activiteiten georganiseerd, er is elke dag wel wat entertainment. Het leuke is dat onze drie dochters allemaal in Vathorst wonen. Ze komen alle drie vaak op visite met de kleinkinderen, gezellig hoor. Regelmatig slaapt er dan eentje bij ons. Het grootste gedeelte van de tijd zijn we dan ook wel bij te tent te vinden, spelend met de kleinkinderen. Dit is voor ons de ideale vrijetijdsbesteding, we zijn zeker van plan om dit vaker te doen, het is lekker dicht bij, even fietsen en thuis kunnen we de was doen. Het is hier toch een heel ander sfeertje dan wanneer je thuis bent, je voelt je lekker op vakantie. Je maakt hier ook makkelijker contact, je zit onder de luifel en je ziet iedereen langs lopen, een praatje is zo gemaakt!”

Van Schuur

Teun en Joke van Schuur uit Nijkerk hebben vanaf vorig jaar een vaste stacaravan aan het water, met privé strand. Ze zijn er mee in aanraking gekomen door familie, die er ook al een plekje had.

Joke vertelt enthousiast: ,,Vroeger gingen we hier altijd zwemmen met vrienden en vriendinnen en zijn hier nu vrijwel ieder weekend te vinden. We hebben het eigenlijk gedaan omdat de jongens het hier heel erg naar de zin hebben. We hebben even getwijfeld, toen de knoop doorgehakt en nog geen minuut spijt gehad. Het is opvallend hoeveel mensen uit de regio hier komen. En zeg nu zelf, als het mooi weer is dan is het hier fantastisch: beetje zwemmen, beetje surfen, beetje vissen en ieder weekend een activiteit. We hebben een uurtje geleden nog een goudkarper uit de plas gevist…

Gewoon gezellig

De ene keer heb je wat beter weer dan de andere keer, wat maakt dat nu uit? Het is gewoon gezellig en hier vandaan kun je ook allerlei dingen ondernemen. Zo zijn we onlangs weer eens op de Spakenburgse Markt geweest. Ook mijn ouders komen geregeld over, vorig jaar was het zo vreselijk warm en wat hebben ze toen genoten!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie