Broekhuis huldigt jubilarissen

7 januari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op maandag 2 januari 2012 werden 39 jubilarissen van Broekhuis in het zonnetje gezet. Ter gelegenheid van hun 12½, 25 en in enkele gevallen zelfs 40-jarig dienstverband, ontvingen een onderscheiding in vorm van een gouden of zilveren speld uit handen van Jaco Remijn, algemeen directeur van de Broekhuis groep.

Mariska van Dunschoten-Visser, al 12,5 jaar werkzaam bij Broekhuis, ontving haar welverdiende zilveren speld. Mariska is werkzaam als Receptionist bij Broekhuis Nijkerk.

Broekhuis bestaat dit jaar 81 jaar. In haar lange historie hebben drie generaties de firma Broekhuis, samen met inmiddels zo'n 950 medewerkers, uitgebouwd tot één van de grotere spelers in de autobranche in Nederland.

De dagelijkse drijfveer is en blijft: klanten enthousiast maken! Dit doet Broekhuis door authentiek en transparant te blijven. Een plaats waar hoge en constante kwaliteit samenkomt met een betrouwbare en plezierige benadering van personeel en klanten. Lokaal ondernemerschap zorgt ervoor dat Broekhuis altijd dicht bij de klant staat.

Het is een traditie geworden. Net als de huldiging van jubilarissen, die elk op hun eigen wijze hebben bijgedragen aan het succes van Broekhuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie