Wisselend succes HCNijkerk

29 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De dames veteranen van HCNijkerk hebben, in de tweede klasse, superieur een lastige tegenstander opzij gezet. Loenen werd middels goed spel met 5 - 2 verslagen. De dames van Nijkerk staan nu 2e. De volgende tegenstander, Haaskamp, staat 4e op de ranglijst en is dus wederom een zware tegenstander op weg naar een eventueel kampioenschap. De dames zullen alles moeten geven voor een goed resultaat.

De heren 1 van Nijkerk bond de strijd aan met een zeer goede middenmoter, Zutphen. Helaas moesten de heren het hoofd buigen na een zeer snelle, spannende en enerverende wedstrijd. De uitslag, 3 - 7, was geflatteerd en geeft niet de juiste verhoudingen weer.

De volgende tegenstander, Dorsteti uit Wijk bij Duurstede, is een directe concurrent op de ranglijst. Nijkerk zal moeten winnen om aansluiting met de middenmoot te behouden.

De dames 1 van HCNIjkerk speelden tegen de koploper uit Maarssen. Ondanks goede tegenstand van Nijkerk was al vrij snel duidelijk dat de tegenstander een maatje te groot was. Ondanks een 0 - 9 nederlaag zag de coach toch progressie in het vertoonde spel van de dames.

"Het spel wat op de mat gelegd werd biedt veel perspectief voor de wedstrijd van aankomend weekend in en tegen Hoevelaken. Een echte streekderby! Dit is een tegenstander van gelijk niveau. De winnaar vindt direct weer aansluiting met de rest van de ranglijst. Ik reken op een spetterende strijd van beide partijen waarbij Nijkerk zijn beste beentje voor zal zetten"!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie